51028 21 lr
51028 21 lr

Denne skal Lotto-vinneren kjøpe

Han vant 8,2 millioner i helgen - og nå skal bildrømmen oppfylles!

51028-12-lr
51028-12-lr

Hvilken bil ville du kjøpt hvis du vant i Lotto?

Dagdrømmen til veldig mange av bilinteresserte ble i helgen virkelighet for en bergenser i 40-årene. Han stakk nemlig av med gevinsten på 8,2 millioner. Og nå skal det kjøpes bil!

Over to millioner

- Eg satt seinast i dag å drøymde om ein Range Rover Sport. Den bilen er vel no så godt som bestilt, sier den ferske millionæren til Norsk Tipping.

Og Range Rover Sport har han absolutt råd til nå! Den starter på 1 125 000 kroner, da med 3-liters diesel. Men vi håper den nybakte eieren unner seg motoriseringen som virkelig gjør vei i vellinga: Nemlig 5-liters V8 bensin. Den starter på 2 114 560 kroner.

Les mer om Range Rover Sport i Brooms nybilguide - klikk her

Tørst

Med 510 hk lever Range Roveren da absolutt opp til navnet "Sport". Den digre firehjulstrekkeren gjør 0-100 km/t på 6,2 sekunder.

Lyst på billigere SUV? Denne blir en prisbombe

Og med denne gevinsten på kontoen er det neppe noe problem at bilen trygt kan betegnes som tørst. Snittforbruket er oppgitt til 1,49 liter/mil, men det er absolutt ikke vanskelig å få den til å bruke mye mer.

Ekte Lottovinner-bil

- Gratulerer! Og ja, dette er en ekte Lotto-vinner-bil. Range Rover Sport er kanskje noe av det mest ufornuftige du kan kjøpe av nybil, sier Brooms bilekspert Benny Christensen.

LES OGSÅ: Slik lurer du naboen til å tro at du har vunnet i Lotto

- Hva legger du i det?

- At den er stor, tung, tørst og dyr - og at den har et fryktelig verditap. Akkurat en sånn bil man kan unne seg når man har råd til å blåse i all fornuft og bare leve ut drømmen, smiler Benny.

Hvis du vant 8,2 millioner og skulle kjøpe EN bil: Hva hadde du valgt? Skriv i vei i kommentarfeltet under:

38542lr
38542lr