Lionel Messi er i storform. (Foto: David Ramos/AP)
Lionel Messi er i storform. (Foto: David Ramos/AP)

Messi med hat trick mot Zaragoza

Argentineren har åtte mål på tre kamper.

Real Zaragoza - Barcelona 2-4:

Barcelonas Lionel Messi lar seg ikke stoppe av noen om dagen. Søndag noterte han seg for nok et hat trick i 4-2 seieren over Real Zaragoza.

Med det økte Messi ledelsen på den spanske toppscorerlisten. Samtidig skjøt han på egen hånd Barcelona opp i ryggen på serieleder Real Madrid.

Messi har scoret åtte mål på tre kamper den siste uken. Lørdag ble han rapportert usikker til søndagens kamp på grunn av tannpine. Om det tente et håp hos Zaragoza, ble det snart slukket.

Det tok snaue fem minutter før Messi var på ferde for første gang. Et presist innlegg fra Pedro Rodriguez traff pannebrasken til Messi, og argentineren styrte ballen utakbart ned i det venstre hjørnet fra midten av straffefeltet.

1-0 ledelsen sto seg til pause, men i annen omgang fortsatte Messi å herje med Zaragoza-forsvaret. Etter 66 minutter brukte han venstrefoten til å legge på til 2-0. 12 minutter senere var storspilleren frempå igjen og fullførte sitt hattrick på pasning fra Andres Iniesta.

Målshowet på La Romareda var imidlertid ikke over med det. Zaragozas Adrian reduserte to ganger på fire minutter, før svenske Zlatan Ibrahimovic fastsatte resultatet til 2-4 på straffespark. (©NTB)