Gyda-Thorsen
Gyda-Thorsen

Danse-Gyda tvunget til keisersnitt etter 17 timer

Dramatisk fødsel for Gyda Bloch Thorsen fra «Skal vi danse».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gyda Bloch Thorsen ble for kort tid siden mamma til lille Julian. Sammen med fotballkjæresten og Brann-spilleren Bjørnar Holmvik dro hun til sykehuset da hun kjente at fødselen startet.

Slitsomt og vondt

Men det skulle gå lang tid før hun skulle få holde lille Julian i armene.

Gyda ble nemlig liggende i hele 17 timer før sykehuset fant ut at Julian var for stor til å kunne komme ut på normal måte. Dermed var hastekeisersnitt eneste utvei og opplevelsen ble tøff både for foreldre og barn.

- Det som var kjipt var at jeg holdt på så lenge og at det ikke gikk. Det var både slitsomt og vondt da det sto på. I etterkant har jeg tenkt på at sykehuset kanskje burde sett at jeg ikke kunne føde på normal måte. Da hadde jeg sluppet å ligge der forgjeves, sier Gyda til «God kveld Norge».

Hun er glad for støtten fra Bjørnar.

- Selv jeg var ferdig da Julian kom - og da kan du bare tenke deg hvordan Gyda hadde det. Jeg prøvde å være en så god støttespiller som mulig, sier han.

Veide fire kilo

Lille Julian veide fire kilo og Gyda er glad for at alt tross alt gikk bra.

- Du glemmer smertene og alt du har vært gjennom når du holder han i armene dine. Vi føler vi har vunnet i både tipping og bingo, sier Gyda og legger til:

- Vi ville bare at alt skulle gå bra. Da han kom ut og vi så at han var perfekt kom følelsene. Vi ble utrolig glade og det ble noen tårer, sier en stolt og glad Gyda.

Gyda2

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)