PS Mitsubishi ASX
PS Mitsubishi ASX

Denne SUV-en blir en prisbombe

Kommer i august - og blir knalltøff for konkurrentene.

Klassen for mindre SUV-er vokser kraftig - og her er en bil som har veldig gode muligheter til å bite fra seg mot konkurrentene.

Når nye Mitsubishi ASX kommer til Norge i august starter prisene på 231 900. Da må du nøye deg med forhjulstrekk og 1,6-liters bensinsinmotor. Men kombinasjonenen diesel og firehjulstrekk sniker seg også under 300 000 kroner - nærmere bestemt 297 900,-. Det er det ikke mange som kan matche.

Stor nok?

For 337 900 kroner får du toppmodellen ASX Instyle+ 4WD, da er både skinnseter, bi-xenon, panorama glasstak og navigasjon på plass.

Da lurer du kanskje på om denne bilen er stor nok til å duge som familiebil? Med lengde på 430 cm er den i samme klasse som Toyota RAV4, Nissan Qashqai og Skoda Yeti.

Les duellen mellom Yeti og Qashqai her

Samme som Outlander

Bagasjeplassen er ofte svakheten på biler som dette, men ASX får absolutt godkjent med sine 420 liter. Baksetene kan felles flatt ned i gulvet når du virkelig trenger mye plass.

Firehjulstrekksystemet kaller Mitsubishi selv All-Wheel-Control og dette er det samme som vi i dag kjenner fra storebror Outlander.

BMW X1 er en av konkurrentene. Les testen her

PS-mitsubishi-ASX-II
PS-mitsubishi-ASX-II