RANET: En mann med pistol har ranet en 7 Eleven i Thorvald Meyers gate i Oslo. Politiet som leter etter raneren har bevæpnet seg. (Foto: Tommy Storhaug / TV 2)
RANET: En mann med pistol har ranet en 7 Eleven i Thorvald Meyers gate i Oslo. Politiet som leter etter raneren har bevæpnet seg. (Foto: Tommy Storhaug / TV 2)

Politijakt på væpnet raner i Oslo

En mann med pistol har ranet en 7-Eleven i Thorvald Meyers gate i Oslo.

– Vi har mottatt melding om ran på 7-Eleven i Thorvald Meyers gate, sier operasjonsleder Njål Ladstein i Oslo politidistrikt til tv2nyhetene.no.

Truet betjeningen

Meldingen går ut på at mannen truet betjeningen med pistol.

– Vi har foreløpig ikke flere opplysninger, sier Ladstein.

Politiet skal ha fått tillatelse til å bevæpne seg kort tid etter at ransmeldingen kom inn. Etter det TV 2 erfarer skal gjerningsmannen ha vært iført en sort boblejakke med hette og jeans. Han bar på en sort veske. Mannen skal være rundt 180 centimeter høy og være mellom 25 og 35 år, muligens av afrikansk opprinnelse.

– Jo lenger tid det går etter ranet, jo større blir det geografiske området vi må lete i, sier operasjonsleder Njål Ladstein i Oslo politidistrikt til tv2nyhetene.no.

Har sikret spor

Politiet fikk melding om ranet i like før klokken 20.30 søndag kveld.

– Politiet har sikret eventuelle spor fra åstedet, opplyser operasjonsleder Ladstein til tv2nyhetene..no.

– Har politiet som leter etter mannen bevæpnet seg?

– Vi bruker de midler vi mener er nødvendige, utover det vil jeg ikke kommentere hvorvidt vi er bevæpnet, sier Ladstein.

Ingen skal ha kommet fysisk til skade under ranet, og den ansatte som var på jobb får nå oppfølging av sin arbeidsgiver.