NRK utnevnte denne uka programlederne som skal lede den storslåtte Melodi Grand Prix-sendingen fra Bærum. I mai vil anslagsvis 120 millioner TV-seere følge Nadia Hasnaoui, Erik Solbakken og Haddy N'Jie.

- Jeg måtte tenke litt

Men bare en av programlederne sa ja til å lede showet med en gang - både Erik og Haddy måtte ha betenkningstid. Barne-TV-programleder Erik måtte ta beteningstid for å samle tankene.

- Jeg må innrømme at jeg ikke hadde forventet det da jeg ble spurt. Jeg måtte tenke litt, Men jeg tenkte jo med en gang at «du spiller bare litt hard to get, for dette her kommer du til å si ja til», sier han til «God kveld Norge».

- Må jo ha litt stolthet

Haddi forteller at hun fikk spørsmålet hjemme hos prosjektleder for Eurovision John Ola Sand, og at hun ikke ville takke ja med en gang.

- Jeg ble så overveldet. Jeg satt der med kaker og kaffe i en fremmed leilighet og hadde liksom ingen idè om det som skulle skje. Jeg bestemte meg vel egentlig med en gang jeg ble spurt, men man må jo ha litt stolthet også.

- Hvor langt dro du det ut?

- Ikke så veldig langt. Jeg sa at dette høres kjempegøy ut og at jeg har lyst til må være med. Så sendte jeg en mail dagen etterpå hvor det sto «I do».

Nadia svarte ja

Den eneste som svarte et høyt og tydelig ja med en eneste gang var den mest erfarne programlederen av de tre. Nadia Hasnaoui tenkte ikke engang på at hun hadde muligheten til å svare noe annet.

- Jeg sa ja på flekken og med en gang. Eller egentlig var det ikke noe spørsmål. Når jeg var på vei ut spurte de om jeg ikke skulle ha noen betenkningstid. «Nei, jeg hopper i det», svarte jeg.

Den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix går av stabelen i mai i år.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)