lene (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
lene (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)

Lene Alexandra advarer «Paradise»-deltakere

- Synes det er utrolig skremmende.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Syns synd på de som takker ja til «Paradise Hotel» og ikke er forberedt på drikke og sexpress - og spesielt de som ikke klarer å sette grenser og si nei. Alt blir tross alt filmet. Kan umulig være bra for psyken i framtiden....

Dette skriver Lene Alexandra Øien på sin Facebook-side. Her går hun hardt ut mot «Paradise Hotel», som startet mandag på TV3.

- Utrolig skremmende

Øiens statusoppdatering har skapt debatt på siden hennes, og hun skriver dette i sitt eget kommentarfelt:

- Har kun lest intervjuer og kjenner til konseptet. Synes det er utrolig skremmende at de sender inn mennesker som ikke er i stand til å si nei fordi de er redd for å være festbrems, for de kan finne på å gjøre ting de angrer på og det kan følge dem resten av livet. Spesielt om alt i tillegg blir filmet.

Og hun skriver videre:

- Tenk når de skal leve et normalt liv etterpå. Glad jeg takket nei til «Big Brother» i sin tid, og jeg hadde aldri takket ja til «Paradise». Enda jeg ikke er redd for å være partybrems.

(artikkelen fortsetter under bildet)

paradisee (Foto: Glenn Svendsen (5040), © ps)

La egen fortid bak seg

Øien opplever selv at hennes fortid med jevne mellomrom blir dratt frem. Som 19-åring kastet hun klærne for Lek, Cats og Cocktail. Hun deltok deretter i «Robinsonekspedisjonen» i 2004, og gjorde i etterkant stor suksess som glamourmodell.

I 2008 valgte hun å fjerne de 1,2 kilo tunge silikonimplantatene hun hadde i brystene - samtidig som singelen hennes, «My Boobs», skulle lanseres i utlandet.

I fjor fortalte Lene Alexandra at hun ønsket å legge det lettkledde imaget sitt bak seg - og sa at det ikke var rart at folk hadde et visst inntrykk av henne.

- Det er jo ikke så rart at de så på meg som en bimbo før, når jeg hoppet rundt med blondt hår og store pupper. Jeg tror det tidligere var vanskelig for folk å se personligheten min, for jeg spilte jo mye. Så det kan jeg jo egentlig takke meg selv for. Men nå er folk utrolig hyggelige mot meg, og det er jeg kjempetakknemlig for. Det var det jeg ville og jeg er kjempeglad, sa Øien til «God kveld Norge» i fjor høst.

Det har ikke lykkes «God kveld Norge» å komme i kontakt med Lene Alexandra Øien i forbindelse med saken.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)