Jan Fredrik Karlsen har lurt halve kjendis-Norge trill rundt for skjult kamera.

Ny uke, nytt komplott

Karlsen iscenesetter og regisserer store og små komplotter mot kjendisene, og har fått med seg en rekke muldvarper i form av ofrenes venner, familie eller arbeidskolleger.

Denne uken er det Kristin Skogheim og Petter Pilgaard som er ofre.

Feilparkering fører til hjerteinfarkt

Urimelig Sammen med venninne og muldvarp Stine Buer skal Kristin ut for å kjøpe en lampe. Mens de er inne i butikken blir bilen til Kristin tauet bort på grunn av «feilparkering».

Tauebilsjåføren er helt urimelig, og krever en haug med penger for å kunne levere bilen tilbake. Kristins mann er forfatter og hans Mac-en - og viktigste arbeidsredskap - ligger i bilen. Sjåføren finner og ødelegger maskinen og det blir ikke bedre når han får hjerteinfarkt av sin egen frustrasjon.

Sykelig opptatt fan

Petter Pilgaard skal intervjues av Dagbladet. Dagbladet har tatt med seg en jente som er stor fan av Petter, og vil innledningsvis ta noen bilder av de to sammen.

Petter er imøtekommende, men jenta viser seg snart å være sykelig opptatt av ham. Hun har snikfotografert ham over flere dager, laget en fandokke av ham, og tatovert navnet hans på brystet.

Situasjonen blir mer og mer ubehagelig for Petter, som likevel gjør sitt beste for å opptre så hyggelig som mulig.

Grudde seg veldig i forkant

Ingvild Haugstad er en av Jan Fredrik Karlsens faste skuespillere og spiller i denne episoden Petters besatte fan.

- Jeg gruet meg i forkant og tenkte: «Hvordan skal dette gå?». Da alt var klart tenkte jeg at jeg bare måtte hoppe i det med hud og hår. Ganske kjapt fant jeg en rolle, det begynte å flyte og da var det veldig gøy, sier hun til tv2underholdning.no og legger til.

- Det er jo gøy å få lov til å gjøre teite ting. Man overgår jo mange grenser, etter hvert blir det morsomt. Det var verre i forkant enn da jeg var midt oppe i det. Det var morsommere enn jeg trodde.

Se Ingvild som Petters besatte fan i «Lurt av Karlsen» på torsdag klokken 20.00.