Overgangsvinduet for norske klubber stenger først 31. mars, men i løpet av vinteren har det vært hektisk aktivitet på overgangsmarkedet.

LES OGSÅ: Her er alle overgangene i Tippeligsaen så langt

- Etter en treg start i Moldetrøya, kom formen på La Manga, og senegaleserens fulltreffer på volley mot Midtjylland var fantastisk.

Flere spillere har byttet klubb. Enten som Bosman-spillere, eller så har klubbene punget ut med millioner i overgangssum.

TV 2 Sporten har spurt et utvalg av våre eksperter og kommentatorer om hvem de mener er de beste overgangene hittil.

Mame Biram Dioufs erstatter i Molde - Baye Djiby Fall - havner høyt oppe på listen over ekspertenes beste overganger.

Her er ekspertenes dom:
Dette mener ekspertene er vinterens beste overganger:

Mini Jakobsen:

1) Erik Mjelde- Brann

- En midtbanespiller som scorer mål er gull verdt for alle lag. Litt lik Roar Strand fra RBK med sine løp inn i 16 meter og alle vet hva Strand har betydd for RBK.

2) Baye Djiby Fall – Molde

- Har vist avslutningsegenskaper som kan bli medalje verdt for Molde. Også en nødvendighet for Molde at han lykkes hvis de skal lukte på medaljer.

3) Veigar Pall Gunnarson – Stabæk

- Nannskog levert i fjor uten Veigar men kommer til å bli enda bedre med sine gamle rekke kamerat ved sin side. Veigar + Daniel = 20-25 mål

4) Jo Inge Berget – Strømsgodset

- En fremtidens mann for det norske landslaget. God på Lyn i fjor under de forhold som var der. Kommer til å ble en av Godset sine beste mann i år

5) Patrik Ingelsten – Viking

- Viking har manglet en klassespiss i flere sesonger( ja, Ijeh hadde sine øyeblikk...) - nå har de fått en. Ingelsten kommer til å være en av de som kjemper om toppscorer tittelen i år.

Øyvind Alsaker, kommentator:

1) Baye Djiby Fall - Molde

- Molde betaler godt for Falls tjenester, men mannen som skal erstatte Mame Biram Diouf kan være verdt pengene! Etter en treg start i Moldetrøya, kom formen på La Manga, og senegaleserens fulltreffer på volley mot Midtjylland var fantastisk. I tillegg har han vist at han er på plass når sjansen byr seg, og at han kan avslutte med begge bein + hodet! I form er han en bevegelig targetspiss med avslutninger som er langt bedre enn sin forgjenger. Gullkjøp? Ja, mener Ståle Solbakken som en av flere med god kjennskap til Falls kvaliteter!

Facebook-fan: Fall + Rundstrøm blir suksess for Molde :)

2) Anthony Ujah - Lillestrøm

- Som representant for en spillertype LSK sårt trenger, en hurtig bakromsspiss. Med raske kanter på plass og en Tarik som kan fungere i flere roller, får vi se et nytt og moderne lag på Åråsen denne sesongen. Ujah vil nok svinge i prestasjonene med sine 19 år, men det han har vist i vinter er fryktinngytende! Exit Ijeh fra Tippeligaen – enter Ujah!?

3) Erik Mjelde - Brann

- Brann trenger mål fra midten, og Mjelde leverte 11 fra den posisjonen i fjor. Har sett ut som en klar forsterkning i vinter med gode innlegg og stadige fulltreffere. Dessuten får Brann to ting med Mjelde: 1. En lokal spiller som er viktig for publikum i Bergen. 2. En konkurrent til Petter Vaagan Moen som har stoppet i utviklingen og trenger et puff.

- Kjøpet av islandske Eiriksson kan være avgjørende for suksess i år.

4) Bjarni Eiriksson - Stabæk

- Stabæk har kjempeproblemer i forsvar like før alvoret begynner, men kjøpet av islandske Eiriksson kan være avgjørende for suksess i år. Jevnt god i en vanskelig oppkjøringsperiode for Jønssons lag, og han bidrar også med noe laget mangler; Fysikk! En stor og sterk midtstopper som går i krigen er noe alle lag ønsker seg, men kanskje seriemesteren fra 2008 trenger mer enn noen

5) Morten Moldskred - Rosenborg

- RBK handler på øverste hylle, men brukt riktig kan Moldskred være forskjellen på suksess og fiasko i år. En bakromsspiss som gir laget en ny dimensjon, avslutter-egenskaper som Prica og allerede godt i gang med scoringer. Dette lover veldig bra. Hva som skjer når Iversen er tilbake i toppform blir interessant, da får Hamrén og hans etterfølger en utfordring med å disponere laget.

Morten Langli (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

Morten Langli, TV 2 kommentator:

1) Baye Djiby Fall, - Molde

- Fall har hat stigende form gjennom hele oppkjøringen. Og av det jeg har sett av ham til nå, så tror jeg at han kommer til å bøtte inn mål fra dag én. Han er en helt annen spillertype enn Mame Biram Diouf - men slik jeg ser det så er Fall en bedre avslutter.

2) Anthony Ujah - Lillestrøm

- En lynrask nigerianer. Han er god med begge bein, og har vært kjempegod i treningskampene for Lillestrøm. Jeg tror at Ujah rask kan vise seg å bli årets komet i Tippeligaen.

3) Bjarni Eiriksson - Stabæk:

- Har imponert noe voldsomt i oppkjøringen for Stabæk. En utrolig fysikk, og god på dødballer begge veier. Endelig har Stabæk funnet venstrebacken de har savnet etter at Bjørnar Holmvik forsvant. I tillegg til kan Eiriksson også spille stopper. Han er islandsk landslagsspiller - og husk at Island for øyeblikket er på nivå med Norge, poengterer Langli.

4) Tarik Elyounoussi - Lillestrøm

- Jeg så ham nå sist for LSK mot Godset, og Tarik imponerte meg virkelig. Enorm radius, og løp mye hjemover. Jeg håper og tror han blir en hit i Tippeligaen fremover. Får han en god vår, så kan han bli A-landslagsspiller igjen. I Lillestrøm får Tarik tillit, og det er akkurat det han trenger nå.

5) Veigar Pall Gunnarsson - Stabæk

- Alle vet hvor god Veigar er. I sin første treningskamp for sesongen brukte han bare seks minutter på å score mot Moss. Sammen med Nannskog kan de denne sesongen score til sammen 30 mål - og da er Stabæk med høyt oppe!

Langli understreker at det også er andre gode overganger i vinter.

- Jeg nevner Kristjan Örn Sigurdsson, Erik Mjelde i Brann og Morten Moldskred. Det er alle gode overganger, og de kommer til å levere for sine klubber. Men jeg tror ikke de når helt opp, sier Langli.

Kom i fotballstemning med TV 2 Sportens promo foran årets sesong:

DEBATT: Hvem mener du er vinterens beste overgang i Tippeligaen? Diskuter med andre fotballinteresserte i kommentarfeltet under (krever innlogging)