Sesong 8 av «24» ble sendt på TV 2 Zebra mandager klokken 22. Repriser hver lørdag på Zebra, eller på web-tv, TV 2 Sumo. Serien er nå avsluttet.

Sesong 8:

Sist vi møtte Jack Bauer (Kiefer Sutherland) var han døende, og nektet å ta i mot hjelp fra datteren Kim (Elisha Cuthbert).  Nå er livet ganske så annerledes for hardhausen Jack. Han bor i New York, har blitt en hengiven bestefar, er endelig gjenforent med datteren - og ikke minst - pensjonert fra agentyrket og terrorekspertene i CTU.

Fredsforhandlinger i fare
 
Men skjebnen har andre planer for Jack Bauer. Samme dag som han planlegger å fly tilbake til Los Angeles sammen med Kim og familien, er president Allison Taylor (Cherry Jones) i intense forhandlinger om en historisk viktig fredsavtale for Midtøsten, sammen med statsoverhode Omar Hassan.
 
Det hele eksploderer når en tidligere informant av Jack banker på døren hans, blodig og døende. Han kan fortelle at det planlegges et attentat på president Hassan om få timer, og Jack må kontakte CTU.

Chloe sliter
 
CTU har vært gjennom en omfattende oppgradering, og ledes nå av lynskarpe Brian Hastings (Mykelti Williamson). Oppgraderingen er så avansert at selv datageniet Chloe O'Brien (Mary Lynn Rajskub) har store vansker med å holde tritt med de avanserte teknikkene.
 
Full kontroll har imidlertid den vakre dataanalytikeren Dana (Katee Sackhoff), samtidig som hun på privaten er gifteklar med felt-agenten Cole (Freddie Prinze Jr).
 
Svært ufrivillig blir Jack Bauer dratt inn i et komplisert oppdrag, som kan vise seg å true all stabilitet i Midtøsten.

Dette var aller siste sesong med spenningsserien "24".