Mohyeldeen Mohammad på vei ut av Larvik politistasjon etter en arrestasjon i 2010. (Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX)
Mohyeldeen Mohammad på vei ut av Larvik politistasjon etter en arrestasjon i 2010. (Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX)

Mohammad forsvarer steiningen i Somalia i ny video

Mohyeldeen Mohammad fastholder at steiningen av en homofil person i Somalia var riktig, og han forklarer seg i en ny video som er lagt ut på nettet.

Videoen er lagt ut på nettstedet Nyhetsspeilet.no og på YouTube. På opptaket sitter Mohammad på en kebabrestaurant og forteller om uttalelser og meninger han har kommet med den siste tiden.

Korstog

– Disse karikaturtegningene er bare en del av korstoget mot islam. En del av denne globaliseringen som disse frimurerne og deres tjenere driver med. Dette er en del av den ideologiske krigføringen som norske myndigheter driver, sier han.

I opptaket forklarer han at det var rett å henrette en homofil person i Somalia, skriver VG Nett.

Fortjent straff

– Jeg sa det til Klassekampen at dette skjedde i Somalia. Han fortjente straffen, i og med at han var i Somalia, og underlagt somaliske lover. Jeg sa ikke noe om Norge, sier Mohammad i opptaket.

– Etter det jeg kjenner til var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener, sier Mohammad.

Vil vekke folk

Men Mohammad angrer på at han svarte på Dagbladets spørsmål om henrettelse av homofile.

– De prøver å fjerne fokus fra det som er viktig. Vi prøver å vekke folk for å vise hvem Norge er, og hva norske myndigheter vil. De prøver å sette fokus på enkeltpersoner i stedet, sier Mohammad, som forlot Norge søndag og reiste til Medina i Saudi-Arabia, der han studerer ved et islamsk universitet. (©NTB)