se der er jesus
se der er jesus

Her er bildene av Jesus

Og nei, det er ikke illustrasjoner fra Bibelen vi snakker om.

«Se! Det er Jesus!» er et uttrykk som har blitt hyppig brukt de siste årene.

Folk ser nemlig Jesus på de merkligste steder. Senest sist uke ble han observert i en peis i England. Og man kan jo spørre seg selv: Hva blir det neste? Hvordan kan han overgå seg selv ved neste besøk?

Det kan vi dessverre ikke svare på, selv om vi klør i hendene etter å vite den spennende fortsettelsen. Men for å gjøre ventetiden kortere kan du heldigvis trøste deg med den nye boka «LOOK! It's JESUS!». Denne boka er skrevet av Harry og Sandra Choron, som har samlet mye informasjon om Jesus' mange besøk her på jorden.

Jesus i Cheetos

Her er ostepop-versjonen av Jesus som ble funnet av Steve Cragg.
Her er ostepop-versjonen av Jesus som ble funnet av Steve Cragg.
Et høydepunkt er da Jesus viste seg som en ostepop i 2004. Finneren var Steve Cragg, en ungdomsveileder ved Memorial Drive United Methodist Church i Houston. Han satt og koste seg med Cheetos da han plutselig fikk øye på Jesus.

- Jeg tror ikke Gud lager Cheetos som ligner på Jesus, men jeg vet at Gud viser seg på utrolige måter, skal Cragg tidligere ha uttalt.

Han om det.

Vi i Moro-redaksjonen har uansett studert den guddommelige ostepoppen, men har hittil ikke klart å se noe annet enn en ostepop spom kan minne om en kortvokst figur med amputerte bein og hender. Forhåpentligvis har Jesus det bedre enn som så. Men hva vet vel vi?

Verdens dårligste band? Se og hør den skrekkelige musikkvideoen.

Sinna svenske truer norske TV-seere. Se her!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!