«Heeey! Du har nå kommet til bloggen min. Jeg er 14, og alle kaller meg for Voe. Jeg blogger om alt mulig, så du vet aldri hva du får. Btw, isbiter er digg. Nok om meg, snakkes!»

Dette er hentet fra Voes, eller Emilie Marie Nereng som hun heter, sin blogg. Voe har 80 tusen daglige lesere, noe som gjør hennes blogg til den mest leste. Klikk her for å gå inn på bloggen!

Voe uttales rett fram

Hentet fra Voes blogg
Emilie Marie har hatt kallenavnet Voe i 2 år. Her er historien bak kallenavnet: - Det hele startet på leirskolen. Da var det ingen som spurte om navn, så man kalte folk man ikke kjente for «han med diesel-skjorta» eller «hun med håret» osv.

Og daaa! (trommevirvel) Da hadde jeg på meg en topp som det stod « I LOVE VOE» fra Voice of Europe, gratis t-skjorte, og da var det en som het Daniel som kalte meg for Voe. Og før, så var jeg veldig mye med en som het Emilie, og da ble jeg bare hetende Voe. (hentet fra Voes blogg)

80 000 tilhengere daglig

«Det siste året har livet mitt vært helt fantastisk. Jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle føre meg så langt og hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve så mye.

Jeg har lært utrolig mye, blant annet at venner er noe man må sette stor pris på. Og at man skal gripe dagen og være åpen for noe nytt, for dagen i dag får vi aldri igjen.

Og ja, akkurat nå lever jeg livet, og har ingen planer om å bli voksen med det første. Lev hver dag som din siste!»

(hentet fra Voes blogg)