OMSTRIDT 24 ÅRING: Mohyeldeen Mohammad advarte mot et nytt 11.september på norsk jord og forsvarer at homofile blir drept.  (Foto: Arne Kristiansen)
OMSTRIDT 24 ÅRING: Mohyeldeen Mohammad advarte mot et nytt 11.september på norsk jord og forsvarer at homofile blir drept. (Foto: Arne Kristiansen)

Forsvarer drap på homofile

Mohyeldeen Mohammad, som holdt hovedappellen under den muslimske demonstrasjonen mot Dagbladet i Oslo fredag, sier til Klassekampen at homofile må drepes.

Mohammad forklarer at han støtter de islamistiske opprørerne al-Shabaab i Somalia som nylig steinet en mann til døde.

Religion

– Etter det jeg kjenner til var den personen homofil, og det er den straffen han da fortjener. Det er det standpunktet enhver muslim er påtvunget gjennom sin religion, sier 24-åringen fra Larvik til Klassekampen.

Mohyeldeen Mohammad har bakgrunn fra Irak og studerer for tiden i Medina i Saudi-Arabia.

Svarte på angrep

På spørsmål om hvorfor han demonstrerte mot Dagbladet etter å ha sagt at man som muslim ikke må delta i det norske demokratiet, svarer han:

– Demonstrasjonen var en måte å svare på angrepet som er lovlig. I andre land skulle vi ha tatt i bruk andre metoder. Demokratiet har ingen plass i islam, fordi islam forbyr menneskeskapte lover. Den eneste som kan komme med lover er Allah, sier Mohammad. (©NTB)