FYLLER 30: Pizza Grandiosa. (Foto: Espen Aarebrot-Heiestad)
FYLLER 30: Pizza Grandiosa. (Foto: Espen Aarebrot-Heiestad)

Grandiosaen fyller 30

Oppskriften voktes nesten som en statshemmelighet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den første Grandiosaen ble lansert i 1980. Å kalle produktet en suksess er ingen overdrivelse. Hvert år spiser vi 24 millioner Grandiosaer.

Produktutvikler Ruth Romskaug i Stabburet brukte tre år på å utvikle den hemmelige sausen som brukes i pizzaen. Og oppskriften til den er det ingen som får.

– Det vet nok ikke min mann en gang, sier Ruth.

Se intervju med «Grandiosaens mor» øverst i artikkelen.

GRANDIOSAENS MOR: Produktutvikler Ruth Romskaug i Stabburet. (Foto: Espen Aarebrot-Heiestad)