Korslaget (Foto: Beate Sneve Larsen)
Korslaget (Foto: Beate Sneve Larsen)

Teknikken sviktet for Team Åge under finalen

Da solisten skulle heises til taket som et klimaks på Team Åges låt gikk det galt.

Under Team Åges låt «Bohemian Rapsody» skulle solisten Ann Sofie heises opp til taket på slutten av låten. Men midt i låten sviktet teknikken, og heisingen startet aldri.

Sjokkerende

Det satte forøvrig ikke den unge solisten ut av spill. Hun fortsatte som om ingen feil hadde skjedd.

- Det var veldig sjokkerende, men jeg tenkte jo at jeg ikke kunne ødelegge det. De hjemme visste jo ikke hva som skulle skje. Derfor måtte jeg bare reise meg opp selv, og håpe at det funket, sier hun etter å ha kommet seg bak scenen.
Heisingen har fungert på alle prøver, men av en eller annen teknisk årsak gikk det galt når det virkelig gjaldt.

Solist
Solist


- Jeg kunne jo ikke stoppe og spørre hva som hadde skjedd. Jeg skjønte jo at noe var feil, sier hun til tv2underholdning.no.

Veldig skuffet

Selv om solisten fullførte med glans, legger hun ikke skjul på at hun er veldig skuffet.

- Jeg er veldig skuffet, for jeg hadde gledet meg til det. Jeg har jo blitt heist opp og ned her i to dager nå. Men jeg syntes koret gjorde det så utrolig bra. Og så er jeg stolt at jeg klarte å fortsette å synge, til tross for at hele koreografien min ble ødelagt.

Massiv støtte

Bak scenen var selvsagt hele koret skuffet og frustrert over hva som skjedde i selveste finalen, men alle er full av lovord over hva Ida på bare 15 år fikk til.

- Jeg sto bak der og så at det ikke gikk som det skulle. Jeg tenkte bare at vi måtte fortsette. Alle sendte masse vibber til Ann Sofie. At hun klarte å fullføre dette, det vitner om en fantastisk jente. Hun fullførte, og hun skal være kjempestolt, sier Anette Fossum.