Det var gjennom Skavlan-showet at Anna Anka inntok Norge, og etter det steg hun stadig på kjendiskurven. Fredrik Skavlan er klar over at han bidratt sterkt til hennes status i Norge.

- Jeg får jo ta ansvar for det. Hun har jo bidratt på sitt vis til underholdningsåret 2009. Det var jo en gave det.

Dele oppgjør?

Men privat gikk det nedover etter Skavlan-besøket. I «God kveld Norge» forrige helg sa Anna Anka at hennes valg om å stille opp på showet utløste skilsmissen mellom henne og Paul Anka.

- Hva synes du om det?

- Her må det vel funke sånn at hvis man skal ta sin del av skylden, så må man få sin del av oppgjøret også. Så jeg avventer situasjonen, sier programlederen humoristisk til «God kveld Norge».

Uforutsigbart

Fredrik Skavlan er vant til å ha langt større stjerner i studio enn Anna Anka, og han ser ut til å ha det som plommen i egget blant celebritetene. Likevel er han ikke alltid like avslappet som han kan virke.

- Jeg føler ikke selv at jeg leverer hver gang, men det skjer alltid noe - særlig når de store stjernene kommer. Da blir det spennende nesten uansett. Det blir veldig sjelden akkurat som planlagt, men det blir alltid noe. Det er så uforutsigbart.

Spør pent

Det hender han blir nervøs, men ikke på grunn av de store stjernene.

- Jeg tror ikke at det er noen personer som gjør meg nervøs, men noen situasjoner gjør meg nervøs. Da jeg skulle gjøre min første sending i Sverige og sånn – da var jeg nervøs. I blant har jeg sånne ekstra nervøse dager.

Men likevel får han kjendisene til å utlevere seg gang på gang. Grunnen er enkel.

- Hva er det du gjør for å få dem til å være så private?

- Jeg spør pent!

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»