Peter Emanuel Falck (57) og samarbeidspartneren Christian Wikander er mennene bak «Hotel Cæsar».

Nå avslører Falck hvilken «Cæsar»-episode han er mest fornøyd med - og minst fornøyd med.

Har du en favorittepisode? Si din mening nederst i saken!

Peter Falck synes maskeradeball-episoden fra 2002 er den beste.

Maskeradeballet

Som favorittepisode trekker han frem maskeradeballet i 2002, der Ninni Anker-Hansen (Henriette Lien) skjøt og drepte den onde pastoren Arne Marcussen (Ingar Helge Gimle), samt skadet Jens August (Kim Kolstad).

I episoden var både Arne og Jens August utkledd som den svenske kongen Gustav III (1746-1792), og Ninni forvekslet dem. Hun skulle egentlig drepe Jens August.

- Den svenske kongen Gustav III ble jo skutt på maskeradeball, og her er to stykker utkledd som Gustav III og begge blir skutt, sier Falck og humrer.

- Det var en påkostet episode, og vi avsluttet også historien om Arne Marcussen her.

Les også: Tror «Cæsar» vil lage 2000 episoder til

Victorias kidnapping

Falck er minst fornøyd med episodene i 2001 hvor Victoria (Sofie Cappelen) ble kidnappet og holdt fanget av den sinnssyke terapauten Linn Fylke (Ulla Marie Broch).

- Hele kidnappingsdramaet gikk for langt. Det ble for mange identiske scener der for eksempel Juni og Ragnar var fortvilet. Det spennende var jo hva som skjedde i rommet der Victoria ble holdt fanget, sier Falck og fortsetter:

- Men vi har sånne tanker etter nesten hver sesong. Vi tenker «det der kunne vi gjort mer ut av» eller «der gikk vi for langt».

Stolt

Tirsdag 23. februar sendes episode 2000 av «Hotel Cæsar», og Falck legger ikke skjul på at han er stolt over å passere milepælen.

- Det er helt fantastisk. Det er jo skandinavisk rekord! Det var vel ingen som trodde at dette skulle skje. Man blir nesten fartsblind når man tenker på at det er laget 2000 episoder. Tusen timer drama - det er ganske mye, sier han.

Se «Hotel Cæsar» mandag til torsdag klokken 19.30!
Episode 2000 sendes 23. februar.

Les alt om «Hotel Cæsar» her!