Alvorlig skadd i kollisjon med trailer i Meråker

En mann i midten av 50-årene ble alvorlig skadd da bilen han kjørte ble truffet av en semitrailer på E14 i Meråker kommune.

Personbilen var på vei østover da den ble truffet av en svenskregistrert semitrailer som kom i motsatt kjørefelt.

Fastklemt i bilen

– Personbilen ble truffet av semitraileren, som kjørte videre. Føreren ble sittende fastklemt i bilen, men frigjort av brannvesenet på stedet. Han var ved bevissthet, men utover det har vi ikke oversikt over skadeomfanget, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Mannen ble kjørt til St. Olavs hospital i Trondheim. Sykehuset opplyser fredag formiddag at mannen opereres for alvorlige skader. Tilstanden er stabil.

Jakter andre kjøretøy

Politiet fikk melding om ulykken klokken 09.14 fredag morgen. Kort tid senere ble en svenskregistrert semitrailer stanset i Hegra i Stjørdal kommune.

– Avstanden stemte med ulykkestidspunktet, men vi fant ikke noen skade på kjøretøyet, og sjåføren hadde ikke merket noe. Vi sendte ham derfor videre, men vi har kontroll på føreren og skal nå gjøre tekniske undersøkelser på skadestedet. Kjøretøyet er svært stort, og det kan godt hende føreren ikke merket kollisjonen, sier Letnes.

Politiet skal fredag sjekke de ulike sideveiene på strekningen for å finne ut om det kan ha vært et annet kjøretøy som kolliderte med personbilen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2