janthomas2
janthomas2

Jan Thomas-program avlyst av storm

Hollywood-opptakene er stanset.

California har de siste dagene blitt herjet av storm, som den ellers så solfylte amerikanske vestkysten sjelden har sett maken til.

rree
rree

Dette har satt en stopper for TV-opptakene til Jan Thomas Mørch Husby i Los Angeles.

- Fy søren! Nå er det tre stormfronter som kommer etter hverandre, og det sprutregner og jeg holder på å fryse meg i hjel, sier kjendisstylisten til «God kveld Norge» mens han med skjelvende hender holder en skjerm over hodet for å ikke bli våt.

Synes synd på crewet

Han er tilbake i filmbyen som var hans hjem i så mange år, for å spille inn TVNorge-programmet «Ja vi elsker Hollywood».

Serien følger livene til en rekke norske kvinner som i dag er bosatt i byen.

Jan Thomas er programleder og intervjuer dem gjennom programserien, som etter planen skal sendes etter OL.

Men på grunn av stormen har TV-teamet vært nødt til å avlyse svært mange av opptakene som har vært planlagt den siste uken.

- Dette har vært en utfordring for meg, men jeg synes mest synd på crewet rundt meg. Dette betyr mye ekstraarbeid for mange, sier han.

Måtte avlyse flere opptak

Tirsdag var det rigget for opptak like ved det kjente Hollywood-skiltet. Men på grunn av krafiig regn og lyn måtte disse opptakene raskt avbrytes, og det norske TV-teamet flyktet raskt under tak.

- Det har vært et helvete værmessig, og gjort det veldig vanskelig for produksjonen. Vi har derfor vært nødt til å avlyse flere opptak, som vi må få gjort på et senere tidspunkt, sier produsenten for «Ja vi elsker Hollywood», Sebastian Løberg Sandsgaard til «God kveld Norge».

Siden uværet virkelig slo til på søndag har de ikke klart å gjennomføre særlig mange av de viktige utendørs TV-opptakene, som var planlagt med Jan Thomas.

- Det er ikke ofte det er storm i Los Angeles. Det blir hva det blir. Vi tar den utfordringen, sier Jan Thomas og prøver å tenke positivt.

- Verre ting å bekymre seg for

Han og ektemannen Christopher Mørch Husby har vært i Hollywood siden onsdag i forrige uke, og har mye å rekke før de returnerer til Oslo lørdag ettermiidag.

- Problemer er noe man kan løse. Det er verre ting å bekymre seg for i verden. Dette skal vi få vi til! sier han til «God kveld Norge».

«God kveld Norge» er tilbake 30. januar klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)