Denne uken starter Håndball-EM i Østerrike og Kristian Kjelling er på plass med landslaget. Hjemme i Ålborg sitter kona Madeleine og barna Vida (3) og sønnen Noah (7 mnd).

Trives i Danmark

I fjor flyttet Kristian Kjelling, kjæresten Madeleine Lundberg og barna Vida (3) og Noah (7mnd) fra Spania til Danmark. Kristian spiller håndball for Ålborg og stortrives i sin nye klubb og by.

- Livet i Danmark er veldig bra, det er en litt mer familiebasert hverdag, jeg slipper å ha så mange timer på buss, flyplasser og hoteller som jeg hadde i Spania.

Hektisk

Med lille Noah på 7 måneder i hus er det hektiske dager hjemme hos familien Kjelling i Danmark. Denne helgen var familien samlet i Oslo da Kristian spillte landskamp mot Sverige, men til Østerrike reiser han alene.

- Jeg har en oppofrende kjæreste og hun står virkelig på de gangene jeg spiller mesterskap. Jeg har sett familien under oppladningen til EM denne gangen, siden landslaget hadde samling i Ålborg. Det passet helt supert med hensyn til familien sier Kjelling til «God Kveld Norge»

Uten familien

Landslagstrener Robert Hedin tillater spillerne å ha med koner og kjærester i mesterskapet, men Kjelling reiser alene nedover til Østerrike.

- Jeg liker å ha familien tildstede, men denne gangen blir de hjemme i Danmark. Da blir det søvn natten gjennom så sant jeg ikke havner på rom med en landslagskollega som snorker avslutter Kjelling til «God Kveld Norge»

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»