million
million

Her vinner Bjørn 1 million!

- Jeg var helt satt ut, sier Bjørn Lien som vant én million kroner i tirsdagens «Vil du bli millionær». SE VIDEO!

I kveldens sending av «Vil du bli millionær» fikk TV 2 verdens aller første millionær i hot seat-versjonen av «Vil du bli millionær».

Se vinnerøyeblikket øverst i saken!

Les også: Endelig fikk Sarah gi ut 1 million kroner

Etter en spennende runde ble det Bjørn Lien fra Kongsvinger som til slutt ble sittende igjen i stolen med programleder Sarah Natasha Melbye. Da var det ingen av deltakerne som hadde svart feil på noen av spørsmålene.

oyeblikket
oyeblikket

Det siste spørsmålet ble vrient for Bjørn som da kunne enten gå fra studio med ti tusen eller én million kroner.

- Det siste spørsmålet hadde jeg ikke peiling på. Jeg var innom alternativ a også, men til slutt bare gjetta jeg, sier Bjørn Lien til tv2underholdning.no.

- Jeg var helt satt ut

Bjørn har fremdeles vinnerøyeblikket friskt i minne.

- Det var en veldig rar opplevelse. Jeg tror ikke en gang jeg klarte å juble noe særlig. Jeg var helt satt ut! sier den lykkelige vinneren.

Resten av kvelden gikk med til middag og feiring med familien.

- Jeg var fortsatt preget av at jeg syntes det var rart. Det var nok en litt morsommere kveld en vanlig. Vi hadde en artig prat etterpå, sier Bjørn nøkternt.

- Jeg hadde ikke klart det uten de andre

Bjørns to sønner var publikum sammen med sin mor.

treklover
treklover

- Mora til barna mine satt ved siden av en dame som underveis kunne hviske henne at det jeg hadde svart var riktig da svaret var låst, så de hadde en god følelse før Sarah leste det opp, sier Bjørn som også berømmer de andre deltakerne i Hot Seat-runden tirsdag.

- Jeg hadde ikke klart det uten de andre. Det var seks flinke folk og vi måtte svare på femten spørsmål. Alle seks bidro til at vi kom dit, sier Bjørn som likevel innrømmer at han hadde en liten taktikk.

- Ja, jeg var først og jeg var sikker på at jeg ikke kom til å klare 15 spørsmål på rad. Jeg tenkte at det var stor sjanse for at jeg kom til å havne i stolen igjen. Derfor svarte jeg på fem spørsmål og på det sjette passet jeg selv om jeg visste svaret, sier Bjørn

Boliglån og Manchester-tur

Den lykkelige vinneren forteller at han ikke har fått tenkt så mye mer på hva pengene skal gå til.

- Det blir nok å betale litt på boliglån, også tenker jeg på langsiktig sparing og på å pusse opp litt. Jeg skal også ta med faren min og de to sønnene mine til Manchester og se fotballkamp.

Se vinnerøyeblikket øverst i saken!

Se hele sendingen om igjen på TV 2 Sumo her (abonnement-tjeneste)

blikk
blikk

Se «Vil du bli millionær» mandag til torsdag klokken 19.00!

Spill «Vil du bli millionær» på nett her!