Tommy Sharif serverer i kveld mat til Tommy Steine, Berit Riise og Henriette Brusgaard på TVNorges «4-stjerners middag». Det blir en minneverdig opplevelse.

- Tradisjonell meny

Dekk-kongen serverte en treretters middag bestående av tomatsuppe med egg, pølse og potetstappe og tricolor-is.

- Jeg bestemte meg for å komponere en tradisjonell norsk meny. Tomatsuppe er jo noe dere nordmenn er glade i, pølser spiser dere overalt, poteten har jo lang tradisjon, og is er jo godt uansett, sier Sharif til «God kveld Norge» om årsaken til menykomposisjonen.

Allerede under foretten, da Sharif serverte tomatsuppe, ble det voldsomt lattermildt blant deltakerne. Den største feilen var kanskje at han hadde kokt eggene i suppa med skallet på.

- Jeg forsto jo senere at jeg kanskje burde kokt eggene i en egen kjele, så skrelt dem og lagt dem oppi. Men mange nordmenn har jo egg i sånn eggebeholder, og bare kapper av toppen med en skje, fastholder han.

- Ikke imponerte

Han forteller at han hadde tenkt å fly inn toppkokker fra Frankrike først, men at Berit Riise så fikk overbevist ham om at han burde lage noe selv.

- Derfor gjorde jeg det. Jeg planla faktisk lenge og kjøpte inn matchende tallerkner og bestikk med Ole Brum-motiv, sier dekk-kongen.

Les også: TVNorge banker TV3 på kjendis-middag

De andre deltakerne ble ikke videre imponerte over hans kokkeferdigheter.

- Jeg så at særlig Tommy Steine ikke var spesielt imponert, men de var verdens hyggeligste mennesker og prøvde å være positive. Jeg er bare et menneske, og er ikke feilfri, sier Sharif, som forteller at han aldri lager mat.

- Jeg skjønner ikke hvorfor man skal det når man kan kjøpe det ferdig. Men jeg skal lære meg noe nytt, i år skal jeg lære å svømme, gå på skøyter, og koke egg. Man må ikke legge lista for høyt, smiler han.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»