PÅ PLASS: De nye «Norske Talenter» programlederne John F. Brungot og  Marthe Sveberg Bjørstad er i Bergen for å finne nye talenter. (Foto: Tore Waskaas)
PÅ PLASS: De nye «Norske Talenter» programlederne John F. Brungot og Marthe Sveberg Bjørstad er i Bergen for å finne nye talenter. (Foto: Tore Waskaas)

Gleder seg til gitarspill og mannlige strippere

«Norske Talenter» starter årets sesong i Bergen denne helgen.

Nå er omsider den tredje runden med «Norske Talenter» i gang. Og første by ut er Bergen, der det holdes audition hele denne helgen.

Gleder seg til gitarist og strippere

De nye programlederne Marthe Sveberg Bjørstad og John F. Brungot ser frem til å se hva Bergen har å by på.

- I dag er har vi mange rare og bra talenter. Gærne folk og flinke folk. Det er alt fra grønnsakskunstnere til Chippendrills og sangere. Det er hummer og kanari, sier John til tv2underholdning, som ser spesielt frem til å se en gitarist og mannlige ingerniørstrippere.

- Vi møtte en skikkelig bra gitarist som jeg gleder meg til å høre på, og så merker jeg at det skal bli spennende å se noen ingeniørstudenter som har spesialisert seg innen drillstav og stripping som jeg tror kan bli veldig gøy. I dag merker jeg at jeg er ekstremt fokusert på å gi gode vibber til de som faktisk skal vise ting, sier John, som er kanskje best kjent fra TV 2-serien «En god nummer to».

Se hva som skjedde på fjorårets «Norske Talenter»-audition i Bergen

Kurt Arve prøver seg i «Norske Talenter» i år også.
Kurt Arve prøver seg i «Norske Talenter» i år også.

Kurt Arve prøver igjen

En av fjorårets fargeklatter var Kurt Arve «Washburn» Liabø. Han prøver seg nok en gang i «Norske Talenter», og skal i kjent stil synge en egenkomponert låt.

- Det er flere grunner til at jeg er med i år også. Det er så mange som vil ha meg med - jeg fikk god respons fra publikum - og da jeg ble spurt om jeg ville være med, sa jeg ja, sier Kurt Arve.

Du kan se hvordan det går med Kurt Arve når «Norske Talenter» begynner på TV 2 i mars.

Tøff konkurranse

I Bergen skal rundt 80 talenter prøve seg foran dommertrioen Alex Rosen, Thomas Giertsen og Mia Gundersen. Senere denne måneden og neste måned er det auditions i Oslo og Trondheim.

De flinkeste talentene sendes videre til dommercamp, der de nok en gang må overbevise dommerne. De aller flinkeste får deretter opptre i fire direktesendte semifinaler der de skal kjempe om finaleplass.

Årets «Norske Talenter» er den tredje sesongen. Første sesong ble vunnet av sangtalentet Erlend Bratland, mens dansegruppen Quick stakk av med seieren i fjorårets runde.

Bergen sto i kø for å se innspillingen av det første auditionprogrammet til 2010-sesongen av «Norske Talenter». (Foto: Tore Waskaas)
Bergen sto i kø for å se innspillingen av det første auditionprogrammet til 2010-sesongen av «Norske Talenter». (Foto: Tore Waskaas)

«Norske Talenter» begynner på TV 2 i mars!

Les mer om «Norske Talenter» her!