Programleder Dorthe Skappel har reist verden rundt og møtt folk som er lidenskapelig opptatt av ting som for de fleste andre er hverdagslige. Menneskene hun møter er ofte ekstreme, veldig entusiastiske og passe gale.

Dorthe bruker sitt forhold til de ulike temaene og undersøker hvorfor noen blir så grenseløst opptatt av DET ENE.

Dorthe i en helt ny utgave

Usminket, direkte og veldig ekte. Mange av opptakene er gjort hjemme hos Dorthe privat og du får også se hennes små søte hundevalper og høre hva Dorthe selv er opptatt av.

Dette er ikke en serie med store kjendiser, men menneskene hun møter er ”konger i sitt univers”. Når hun lager et program om BIL, har hun selvsagt møtt verdens mest kjente og dekorerte bildesigner: italienske Giorgetto Giugiaro.

Dorthe "hundemor"

I programmet om HUNDER har hun selvsagt sjekket ut hunderasen som kongeparet har valgt seg ut (labradoodle), du får oppleve Dorthe selv som ”hundemor” hjemme på Ekeberg og hun har også kjørt hundeslede i minus førti.

For å finne ut hvorfor de fleste av oss elsker SJOKOLADE, har hun vært i New York og spist sjokoladedessert som koster 150 000 dollar!!!

Besøker fotballbølle

Og når hun nærmer seg temaet FOTBALL, besøkte hun like godt fotballbøllen og skuespilleren Vinnie Jones hjemme i luksusvillaen i Hollywood, hun spilte fotball i Central Park med legendariske Craig Johnston. Og hun traff selveste Mister Bean, som råkjørte med en gammel sportsbil.

Men først og fremst er ”Ekstrem lidenskap" en TV-time bestående av humor, spenning, reiseopplevelse og fascinerende møter. Også får du svaret på spørsmålet om vi nordmenn ER så gale som resten av verden