ida
ida

Dette tjener Ida Wulff på bloggingen

Letter på sløret for aller første gang.

Ida Wulff lever av å blogge.

Etter å ha blitt kritisert av media og lesere for å bry seg om å tjene penger på Idawulff.no, har hun nå offentliggjort hvor mye hun tjener på å skrive om hverdagen sin.

- Jeg forstår veldig godt hvorfor folk er nysgjerrige, det å leve av blogging er jo helt nytt i Norge! skriver hun i bloggen.

Hun forklarer at hun føler det var smart å nylig inngå det hun kaller et kommersielt samarbeid med Nettavisen. Nettavisen disponerer Wulffs annonseplasser, og selger palssene til storkunder som H&M, Bik Bok og L’Orèal.

Tjener rått på blogging

Wulff skiftet bloggplattform fra blogg.no og å være selvstendig. Ida skriver at blogg.no ikke ønsker at bloggerne deres skal tjene penger selv.

- Så enkelt og greit: inntektene på bloggen min har steget betydelig etter at jeg flyttet fra blogg.no. Og nå skal jeg for første gang siden jeg startet samarbeidet med Nettavisen avsløre inntektene mine på bloggen, skriver hun.

Mens hun i mars 2009 tjente 18.300 da hun var på blogg.no, fikk hun inn 42.052 kroner etter å i november ha startet for seg selv.

- Desember: Da har vi kommet til nåtid! Blogger fortsatt på egenhånd og samarbeider med Nettavisen. Inntekt: 68.000, skriver hun.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)