til henne
til henne

Til henne!

Fortsatt i tvil om hva hun skal finne under treet?

TV 2 hjelper deg har plukket ut de beste produktene i de forskjellige produktkategoriene vi har testet gjennom året. Her finner du testvinnere, varene du bør styre unna, og som oftest prisinformasjon.

Se også: Her er de beste TV-spillene til jul

Les også: Årets beste brettspill er kåret!

Se også: Gaver til ham

Se også: Gaver til minstemann

Se også: Årets TV-spillanbefalinger

Se også: Dette er årets beste akebrett

Selvsagt er det produkter som passer til både nissemor og nissefar, så noen av produktene går igjen i gavetipsene til både ham og henne!

Testene er gjennomført med våre samarbeidspartnere, og i hver test kan du se hvordan vi har gått til verks.

Her er noen gaveidéer til deg som fortsatt leter etter gave til henne:

NB! På enkelte produkter, særlig elektronikk, forandrer prisene seg ukentlig. Det kan derfor hende at prisene i testene har endret seg siden testtidspunktet.

Til jålenissa:

Mascara

estee_laude
estee_laude
Estee Lauder Sumptuous er 50 kroner billigere enn den nærmeste konkurrenten. Det sikrer førsteplassen i testen. Estee Lauder er lett å påføre og gir fint resultat som varer hele dagen! Sjekk hele maskaratesten her.

Til husnissa (Vi anbefaler også husnisser om å bruke disse produktene flittig!)

Kombimaskin

AEG
AEG
AEG L16850 vinner testen. Totalt fikk modellen 62 poeng. Den både vasker og sentrifugerer brukbart. Maskinen har god vaskekapasitet på syv kilo, men klarer kun å tørke halvparten. Se hele testen her.

Blender

blender
blender
Klikk.no har testet blendere, og best ut kom Philips HR2074. Dette er en billig mikser som får ros for både god brukervennlighet og effektivitet. Det er god spredning mellom de ulike hastighetsnivåene og modellen står stødig på kjøkkenbenken. Les hele testen her.

Kaffetraktere

Severin
Severin
Severin Coffee Prince går helt til topps i vår test! Severin gir et godt resultat på alle områder. Her får du god kaffe til en tusenlapp. Maskinen kommer innenfor alle krav til godkjenning. Severin er testens vinner! Les mer om denne og 37 andre kaffetraktere her.

Beste vaffeljern

Philips Fiesta waffle-maker, modell HD4472 kr 399,-

vaffel
vaffel
Er du glad i vafler med syltetøy på, er det lurt å kjøpe Philips Fiesta waffle-maker, modell HD4472, som lager fire hjerteformede vafler. En dansk test kårer dette til det beste jernet og fikk full pott i testen. Jernet skal gi flotte, gylne, jevnt stekte vafler.

Til turnissa:

Tursko

I løpet av året har TV 2 hjelper deg også testet en rekke forskjellig friluftsutstyr. Hva med et par nye tursko?

haglofsTrail
haglofsTrail
Best i test i turskotesten var Haglöfs Trail 2 Mid GTX. Les mer om denne skoen og se hele testen av tursko her.

Sports-bh

1.Shock-Absorber-Pump-fram_
1.Shock-Absorber-Pump-fram_
En sports-bh skal sitte stramt og gi støtte uansett hvor små eller store bryster du har. Bladet shape-up har testet 14 trenings-bh-er. Testvinner Shock Absorber Pump. Her finner du hele testen.

Kikkert

I løpet av sesongen testet vi også kikkerter i prisklassen 1000 til 6000 kroner.

Fokus
Fokus
Focus Extreme Series 8 x 42 DCF Waterproof fikk karakter 4 av ekspertene. Best i test. En god og solid kikkert. Les mer om denne og andre kikkerter her.

Til billednissa:

LED-TV

Philips-suveren-vin_758219i
Philips-suveren-vin_758219i
Phillips 46PFL9704 får topp skår på alle kriterier i testen, og er en sjeldent bra TV. Med sine innebygde basshøyttalere, er den uslåelig på lyd. Den er ikke ultratynn, men definitivt best i test. Se hele testen av LED-TV her.

Beste kjøp Blue-ray spillere:

Sony Playstation 3 Slim

ps3slim
ps3slim
Lyd og bilde har testet de nyeste Blu-ray spillerne i prisklassen fra 3-6.000 kroner. Spillkonsollen fra Sony, som for øvrig er verdens mest solgte Blu-ray spiller, er kåret til beste kjøp.

De fleste som kjøper seg en PS3 gjør det nok først og fremst for spillopplevelsen sin del, men de som greier å rive seg løs fra favorittspillet kan også nyte en bildekvalitet som er fullt på høyde med dedikerte BD-spillere, samt rask og problemfri betjening.

Selv når vi ser bort fra spillfunksjonen er det ingen tvil om at Slim-utgaven av PS3 er et knakende godt Blu-ray kjøp til 3.295,- kroner. Les hele testen her.

TV-spill

Rockband Beatles

beatles-rockband
beatles-rockband
Bandet har nå vært oppløst i 50 år, men det stopper ikke oss fra å ha flere fantastiske Beatles-kvelder med både venner eller familie.

Det har kommet mange musikkspill de siste årene, men med Rock Band The Beatles merkes det at noen har gjort en reell kvalitetssjekk. Med den litt dyre instrumentpakken og spillet trygt under juletreet blir dette en garantert festmagnet i romjulen. Se flere spillanbefalinger her.

Beste bordradio

Audio Pro Radio One

adiopro
adiopro
Audio Pro Radio One er vinner av testen og har en utmerket FM-radio og fremfor alt bluetooth. Dermed kan man bruke den som en hi-fi-høyttaler til mobiltelefon eller datamaskin selv om den står i rommet ved siden av. Radioen har faktisk ikke internettradio.

Likevel kunne ikke testpanelet unngå å forelske seg i dette i stedet: trådløs avspilling fra mobiler og datamaskiner. Radioen er lekker uansett hvor den står, og den har dessuten meget bra lyd til tross for sin nette størrelse.

Kompletter med subwoofer og vips så har du et komplett trådløst musikkanlegg.

Lyd og bilde har testet 9 bordradioer som kan kobler seg opp via nettet., her kan du lese hele testen.

Beste mikroanlegg

Audio Pro Stereo Zero

minian
minian
Audio Pro har tidligere vært litt lite moderne, uten USB-inngang eller iPod-dock. Det har de nå gjort noe med! Anlegget består av to små, kulerunde satellitthøyttalere, en subwoofer og en CD-receiver. Den runde formen på høyttalerne skal hindre kabinettresonans, som gjør lydbildet luftigere og større. Anlegget scorer høyt på dypbass og har glimrende lydkvalitet. Lyd og bilde har testet 8 anlegg og

Klikk på herså kan du lese mer om testen og sjekke ut testen beste anlegg (Cambridge Audio One og B&W DM686) som også er testens dyreste til over 8000 kroner.

Avansert kompaktkamera

canon-powershot
canon-powershot
Canon Powershot G11 har den beste skjermen, og er lite og lett. Til tross for høyeste pris og ikke fullt så god zoom, har Canon likevel den klart beste bildekvaliteten, og er derfor vår testvinner. Les mer om Canon Powershot G11 og se hele testen her.

Kompaktkamera

sony
sony
Sony DSC-WX1 er vår klare testvinner. Kameraet er testens eneste som kan zoome hele 5x under filming. Objektivet har den beste vidvinkelen, og er også testens mest lyssterke. Les mer om dette kameraet og andre HD-kameraer her.

Til mobilnissa:

Touchmobil

samsung
samsung
Samsung Omnia HD er rett og slett den råeste telefonen du får kjøpt for penger om dagen. Denne mobiltelefonen har testens største OLED-skjerm, som gjør filmtitting til en opplevelse, spiller DivX-filmer og inneholder gratis Route66 GPS-navigasjon. Se hele testen av touchtelefoner her.

Kameramobil

satio
satio
Sony Ericsson Satio går helt til topps, med høy score både på optisk ytelse og bildeytelse. Mange funksjoner, 12 megapiksler og ikke minst en god blits som gjør det mulig å ta bilder i svakt lys trekker opp. Se hele kameramobiltesten her.

Til kontornissa:

Bærbar PC

Fujitsu
Fujitsu
Fujitsu Amilo Pi 3560 er vinneren i vår test av bærbare PC-er. På utkikk etter PC? Her kan du se hele testen.

Mini-PC

Packard Bell Dot: testvinner denne gangen var den splitter nye maskinen frå Packard Bell. Denne er liten og lett, stillegående, har greit tastatur og god batterilevetid. Alt i alt – testens klare vinner. Se hele testen her.

pbdott
pbdott

Antirynkekrem

Nivea_756391i
Nivea_756391i
Nivea Visage anti-wrinkle Q10 Plus

Best ut i vår test av antirynkekrem kommer Nivea Visage anti-wrinkle Q10 Plus. Den var ikke dyrest i vår test, men det var den kremen testpanelet likte desidert best. Se hele testen her.

MP-3 spiller

Philips GoGear Luxe

mp3
mp3
Philips GoGear Luxe er en liten og meget god spiller. Spilleren har innebygd bluetooth slik at du enkelt kan koble den opp med mobilen din og alltid være tilgjengelig. Les mer om testen her.

Fotolerret

Japan Photo

Japan-Photo
Japan-Photo
Da vi testet fotolerret, fant vi at det var store forskjeller i både pris og kvalitet. Best ut kom fotolerretet fra Japan Photo, som også var testens billigeste. Se hele testen her.

Har du noen gavetips? Del med TV 2 hjelper degs lesere i kommentarfeltet!