til ungdommen
til ungdommen

Til minstemann!

Fortsatt i tvil om hva barnet skal finne under treet?

TV 2 hjelper deg har plukket ut de beste produktene i de forskjellige produktkategoriene vi har testet gjennom året. Her finner du testvinnere, varene du bør styre unna, og som oftest prisinformasjon.

Testene er gjennomført med våre samarbeidspartnere, og i hver test kan du se hvordan vi har gått til verks. Alt er ikke leker, men vi har tatt mest hensyn til praktiske produkter som gjør hverdagen enklere for småbarnsforeldre.

Se også: Gaver til ham

Se også: Gaver til henne

Se også: Årets TV-spillanbefalinger

Se også: Dette er årets beste akebrett

Her er noen gaveideer til deg som fortsatt leter etter gave til de yngste og ungdommen.

Bæremeis:

Sherpani Rumba

Sherpan
Sherpan
En bæremeis med gode, gjennomførte løsninger. Den er solid, god og er best til de lengste turene med meget god bærekomfort. For hele testen klikk her.

Termometer:

Topcom Ear & Forehead 101

topcom
topcom
Et brukervennlig og funksjonsrikt termometer for måling i øret eller på pannen. For å se hele testen klikk her.

Leketøy

leker
leker
Klikk.no har testet barneleker med lyd, og sett på om lyden ikke overskrider anbefalt lydnivå. Klikk deg inn her for hele artikkelen.

TV-spill
New! Super Mario Bros.

Super-Mario
Super-Mario
Nostalgien treffer som aldri før i «New! Super Mario Bros. Wii». Her kombineres det meste fra tidligere utgivelser til en slags retrobombe for julen 2009. Om du er fem eller 50 er det uansett noe å hente i spillet som ivaretar de barnslige gleder i oss alle. Les flere spillanmeldelser her.

Test av suttekopper

nukflaske
nukflaske
Nuk Learner bottle. En drikkekopp det er lett å rengjøre, lett for barn å holde i og lett å drikke av. For å se hele testen klikk her.

Varmepose

igloo
igloo
På topp finner vi Igloo troller. Denne posen har god vannavvisende evne, tåler godt å bli vasket, tar ikke fort fyr og har god isolasjonsevne.

Dette er heller ikke en spesielt dyr pose, testens klare vinner. Se hele testen her.

Barnevogner

barnevogn
barnevogn
Emmaljunga City Cross er den klart beste vogna i testen. Denne vogna er solid og får høyest score av alle på kvalitetstesten. Dette er i tillegg ei trygg vogn for minstemann, testens klare vinner. Se testen her.

Vinterstøvler

eccoIceBreaker_756514i
eccoIceBreaker_756514i
Ecco Ice Breaker er best i test! Vanntett og scorer høyest på pusteevne. Se hele testen her.

Akebrett

Stiga Snowracer GT

Stiga-Snowracer-GT_772828i
Stiga-Snowracer-GT_772828i
TV 2 hjelper deg har testet akebrett i tre kategorier; med og uten styre og andre modeller som f.eks. UFO-akebrett. Best ut kom Stiga Snowracer GT, som var testpanelets favoritt uansett kategori. Se hele testen her.

Se TV 2 hjelper deg hver torsdag kl. 20.30.