Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tone Damli Aaberge, «Himmelblå»-Lena Kristin Ellingsen og Lisa Ekdahl er blant dem som stiller opp for Plan på TV 2s Artistgalla i desember.

Bilder fra turen viser at Tone har barntekke. Et av barna hun passet sovnet på ryggen til artisten.

Stiller opp

Kjente artister og spennende varietétalenter er klare på scenen når TV 2 i samarbeid med Plan Norge åpner dørene til direktesendt Artistgalla lørdag 5. desember.

Blant artistene som stiller opp for en god sak er Tone Damli Aaberge, Donkeyboy, Lisa Ekdahl og Ingrid Olava.

- Turen forandret meg

Tone Damli Aaberge og Himmelblå-skuespillerne Lena Kristin Ellingsen og Hallvard Holmen har besøkt Plan-prosjekter i henholdsvis Sierra Leone, India og Rwanda. Seerne vil få se både sterke og rørende møter mellom kjendisene og deres fadderbarn.

–Turen til India har forandret meg fordi møtet med barna der minnet meg på at de trenger vår støtte, slik at de til tross for et vanskelig utgangspunkt kan leve et mer verdig liv, sier Lena Kristin Ellingsen.

Håper mange vil bidra

- Det er barna som er et lands framtid. Å gi barn mulighet til et bedre liv, er avgjørende for både hvert enkelt barn og for å skape utvikling for alle. Derfor håper vi så mange som mulig vil være med å bidra til barnerettet utvikling, sier generalsekretær i Plan Norge, Helen Bjørnøy.

Målet med kvelden er å rekruttere flere faddere slik at Plan kan utvide sitt arbeid for fattige barn. Som Plan-fadder bidrar man til at barn i 48 land i sør får mulighet til en bedre framtid. Det er i dag 117 000 Plan-faddere i Norge. Plan er tilstede i 65 land, og driver utviklingsprosjekter i 48 land i sør. Plan Norge hadde fadderaksjon første gang i 1996. Høstens Artistgalla er den åttende i rekken.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)