Marianne aulie
Marianne aulie

- «Musa» til Marianne skal gjøres norgesberømt

- De har kniven på strupen og må selge noe hele tiden, hevder PR-rådgiver.

TV 2 måtte klippe bort scenene fra fredagens «Senkveld» på grunn av at Marianne Aulie stilte uten truse i TV-programmet. Kameravinkelen gjorde at seerne kunne se mer enn det de kanskje ville av den vakre kunstneren.

- Jeg så i monitoren at de filmet i frontalvinkel. Dermed måtte jeg sitte med bena i kryss under hele intervjuet. Jeg har aldri knuget bena så mye sammen før, sa en irritert Marianne Aulie til VG Nett.

Se Marianne Auli bade naken: På KjendisNorge

Marianne
Marianne

Klekket ut plan

Men i et intervju med «God kveld Norge» rett etter «Senkveld»-innspillingen torsdag, letter Aune Sand på sløret om Aulies truseglipp.

- Vi holder på med vårt eget lille show. Vi har jobbet intenst med å gjøre rumpa til Marianne Aulie norgesberømt, fra et lite fiskevær til et annet. Nå har jeg tenkt på hvordan kan vi dra dette videre. Så nå er det da altså musa til Marianne Aulie som skal gjøres norgesberømt, sier Aune, mens Marianne ler og ikke vil vedkjenne seg det helt.

Går over grenser

Dermed ser det ut som om familiens Sands truseglipp kan være et velregissert PR-stunt.

Partner i Geelmuyden.Kiese, Geir Bjørlo, sier:

- Det å sjokkere og gå over grenser har vært kunstneres varemerke siden tidenes morgen. PR-stunt og kunstperformance går hånd i hånd. For 99 prosent av alle selskap eller personer ville dette være å gå over streken, men som kunstnere har Aulie og Sand mye større frihetsgrad.

Se intervjuet med Aune og Marianne øverst i saken

Kan rumpe selge bilder, så kan musa hennes det også. Geir Bjørlo, Geelmuyden.Kiese

- Kommersielle kunstnere i særklasse

Han tror «stuntet» kan slå positivt ut på salget til kunstnerne.

- Arbeidshypotesen er at mer oppmerksomhet gir økt salg. Hensikten er å skape støy og virak rundt egen person og deretter skape økt salg. Det er ingen tvil om at dette er komersielle kunstnere i særklasse. Men med forpliktelsene de har i New York har de kniven på strupen og må selge noe hele tiden.

Men Bjørlo er ikke sikker på om truseglippen på «Senkveld» er smart i lengden.

- Marianne Aulies kunst appelerer ikke til alle, hun går mer og mer over i vulgariteten. Men hun treffer noe i folkedypet siden hun selger såpass mye bilder.

- Kan dette selge like mye som rumpa?

- Kan rumpe selge bilder, så kan musa hennes det også, svarer Geir Bjørlo.

Designet rumpe-glass

Marianne Aulie gjør sammen med tvillingbrødrene Vebjørn og Aune Sand for tiden suksess i New York med sitt galleri i verdensmetropolen.

Gjennom godt synlige reklamer i blant annet Aftenposten har trioen kjørt hardt på å få Mariannes rumpe til å bli en signatur for bedriften. Under åpningen av Galleri Sand i New York var det bestilt inn drøssevis av spesialdesignede champagneglass - formet som Aulies rumpe.

- Når jeg traff Marianne hadde jo hun en såkalt hippiemus. Men nå når den er blitt litt eldre er det en glattbarbert mus hun er mest opptatt av. Det synes jeg er litt skremmende. Men som jeg sier er det en mus i hvert hus, så vi skal ikke være så redd for musa, sier Aune Sand i det samme intervjuet med «God kveld Norge».

- Ikke være så redd for musa

Marianne Aulie følger opp:

- Man skal ikke være så redd for musa. Og man skal dyrke kjærligheten og være fri. Men man skal være snill og oppføre seg ordentlig.

«God kveld Norge» har ikke fått kontakt med verken Aune Sand eller Marianne Aulie tirsdag.

Aulie
Aulie

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)