Anita Orvedal jakten 09 (Foto: Håvard Solem)
Anita Orvedal jakten 09 (Foto: Håvard Solem)

Jakten-Anita: -Alt ble kaos på gården

Nedbrutt av å se dramatikken på TV.

Anita Orvedal har hatt det tøft de siste ukene. Hun synes det er vanskelig å se «Jakten på kjærligheten» og dramaet som utspiller seg på gården. Særlig da hun prøver å legge de vonde opplevelsene bak seg.

- Jeg var syk før gårdsuka, og ble veldig sliten og lei. Det er kjempetrist at de andre jentene føler at jeg tok for mye av tiden. Jeg føler virkelig med dem, og er lei meg for at det ble som det ble. Alt ble kaos på gården, sier hun til Se og Hør.

Se dramaet: Her drar frierne fra Jakten-Kristian
Lykkelig ette TV-innspilling: Jakten-Heidi har fått kjæreste

Usikker på fortsettelsen

Anita har gjennom flere episoder tvilt på om hun orker å bli værende på gården. Hun har flere ganger uttalt at hun vil reise, og at hun vil avslutte kjærlighetsjakten på grunn av at hun ikke trives i situasjonen.

- Jeg føler meg ikke akkurat glad her jeg sitter. Dette er vondt for meg. Jeg vil rett og slett ikke mer, sier Anita i en av episodene.

Jakten-Sølvi: - Det er ikke alle som takler meg

Ga for mye oppmerksomhet

Også de andre frierne Jeanette Høgli Richardsen og Heidi Berg mistrivdes på gården før de begge valgte å forlate TV-serien. De har hele veien sagt at grunnen til problemene er at nettopp Anita fikk for mye oppmerksomhet av Kristian. Men det vil ikke bonden være med på.

- Trenger du mer tid med ei jente enn de andre, ja så tar jeg den jenta. Den mest negative episoden vi har hatt er den som kommer nå. Det kan skifte fra at du sitter igjen med ei jente som akkurat er den jenta du vil ha med deg på tur, til at det er ingen der til at det er to, sa han nylig til «God kveld Norge».

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)