Tom Nordlie (Foto: Olsen, Linn Cathrin/Scanpix)
Tom Nordlie (Foto: Olsen, Linn Cathrin/Scanpix)

Nordlie: - Vi var ikke dyktige nok

Tom Nordlie mener spillerne var urutinerte.

Byrival Sarpsborg kommer til å hovere i årevis etter at de sendte Fredrikstad ned i Adeccoligaen. FFK-trener Tom Nordlie, som ikke klarte jobben med å holde FFK i toppdivisjonen, var resignert etter kamepn.

- Dette er enormt tungt. De fikk en ledelse og det stresset oss. Vi hadde skudd i stengene, tverrliggeren og redning på streken. Vi sa vi skulle være så dyktige at tilfeldigheter ikke skulle avgjøre. Det var vi ikke, sa Nordlie til NRK etter kampen.

Se kampreferat og uttalelser fra Nordlie i videovinduet øverst.

Se målene fra kampen her
Les også: Se Sarpsborgs jubelscener
Les også: Karlsen tror FFK vil mobilisere
Se video: Her gråter Fredrikstad

Jeg skulle gjerne møtt Rosenborg på Lerkendal og ikke spilt på et stadion der kjerringa i kiosken hører hva du roper.

Han mener at dommeren også levert en dårlig forestilling.

- Det var ikke bra dømming. Vi får imot oss i avgjørende situasjoner, men det kan vi ikke skylde på. Vi var ikke gode nok. Det var urutinert å klage på dommeren i sluttminuttene istedenfor å la dem få sette i gang spillet.

Nordlie vil nå bygge et nytt FFK lag med det reduserte budsjettet han har til rådighet neste år.

- Jeg skulle gjerne møtt Rosenborg på Lerkendal og ikke spilt på et stadion der kjerringa i kiosken hører hva du roper, sa Nordlie.

Angrer ikke
Han gleder seg over at Kongsvinger, som han forlot tidligere i høst, er i kvalikfinalen. Men han angrer ikke på at han gikk.

- Kongsvinger hadde ikke råd til å beholde meg. Jeg er familiemann og skal forsørge familien. Det hadde vært best å få tilbudet fra FFK etter sesongen, men da det ikke skjedde hadde jeg ikke noe valg, sa Nordlie.

Tom Nordlie har navn på seg for å være redningsmann. Han har reddet flere lag fra nedrykk, men sliter veldig i kvalifiseringer. Med fredagens tap mot Sarpsborg har den bereiste treneren feilet i fire kvalifiseringer.