Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En politimann i den engelske småbyen Avebury i Sør-England oppdaget i sommer tre skikkelser som studerte noen mønstre som var laget i en kornåker. Mønstrene hadde blitt oppdaget noen dager tidligere, og politibetjenten stanset bilen for å undersøke hvem det var som studerte mønstrene. Da fikk han sitt livs overraskelse.

Høye

Politimannen oppdaget at det var tre individer med blonde hår, alle mer enn to meter høye. Før politimannen kom fram til de løp de av gårde «raskere enn noen mann han noen gang hadde sett». De tre skal også ha avgitt en lyd av statisk elektrisitet.

Det er det britiske avisen the Telegraph som bringer historien om politimannens spesielle opplevelse.

Kriminalteknikere

Den uidentifiserte politimannen skal ikke ha vært i tjeneste da han kom over romvesenene og han kjørte derfor til sitt hjem i Marlborough i Wiltshire, der han kontaktet eksperter på paranormale hendelser og fortalte at han hadde sett en UFO.

Avisen har ikke snakket med politimannen, men med Andrew Rusell som arbeider med å undersøke mønstrene i kornåkeren på vegne av politimannen.

– Han trodde først det var kriminalteknikere, siden de var kledt i hvite overtrekksdrakter, skal politimannen ha forklart Rusell.

Ikke i tjeneste

Politimannen har beskrevet hvordan lyden som minner som elektrisitet virket til å komme fra kornåkeren, og kornet skal ha vært i bevegelse i området lyden kom fra.

Politiet i Wiltshire ønsker ikke å kommentere den spesielle hendelsen som inntraff 6. juli i sommer.

– Polititjenestemannen var ikke i tjeneste da dette skjedde, så vi har ingen kommentar til det, siden det er mer en personlig sak enn en politisak, sier en talsmann for politiet til the Telegraph.