mira_680
mira_680

Mira raser mot Jan Fredrik

- Jan Fredrik er negativ hver gang på mine grupper.

Nok en gang var Jan Fredrik Karlsen nådeløs mot No Name - No Fame under kveldens direktesendte «X Factor».

- Nå håper jeg at dere har fått deres tid i rampelyset og at de som virkelig kan synge kommer videre, sa Jan Fredrik til kvartetten som sang Beatles-klassikeren «Help!».

Les også: «X Factor»: Her slakter Jan Fredrik finalist på direkten

Raser mot Jan Fredrik

Mira Craig tar nå til motmæle. Hun er lei av dommerkollegaens stadige hetsing av «X Factor»-finalistene hun selv er mentor for.

- Det jeg stusser ved, er at Jan Fredrik er negativ hver gang på flere av mine grupper. Og så føler jeg at noen av disse kommentarene er «klipp og lim» fra uken før. Han drasset med seg de negative kommentarene forrige gang og gangen før der, og nå kommer han med nye negative kommentarer som handler om akkurat det samme, sier Mira oppgitt til tv2underholdning.

- Feil å si at de synger dårlig

Mira er særlig såret over Jan Fredriks uttalelser om at gutta ikke eier stemmeprakt.

- Det er feil å si at de synger dårlig - og det har han sagt hver gang - og det er bare tull. De synger bra harmonier sammen og de har noe helt spesielt. Kanskje ikke alle medlemmene er på nivå med soloartistene, men man må se det som hva det er: En gruppe. Jeg syns ikke han skal rakke ned på dem hver eneste gang og si at de ikke kan synge, sier hun.

Alt kan skje

Mira er usikker om de krasse tilbakemeldingene vil påvirke «X Factor»-fremtiden til No Name - No Fame.

- Det er helt umulig å si, fordi seerne kan stemme hva som helst. Vi blir like overrasket hver gang. I kveld er alt mulig. Man kan kanskje gjette seg til at noen som er trygge, men vi aner ikke.

- Han gjemmer seg for meg

Mira har ikke snakket med Jan Fredrik etter sendingen.

- Jeg har ikke sett ham ennå - han driver og gjemmer seg fra meg, ler Mira.

Les alt om «X Factor» her!