sjamaner i peru hjelper ronaldo (Foto: TV 2/)
sjamaner i peru hjelper ronaldo (Foto: TV 2/)

Her fjerner sjamaner Ronaldos forbannelse

Se de elleville scenene fra Peru.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge den spanske avisen El Mundo har en heks tatt seg godt betalt for å utføre voodoo mot Real Madrids Cristiano Ronaldo.

- Jeg har ingenting imot den storslagne klubben. Jeg er en profesjonell og får betalt for å anvende mine krefter. Jeg har blitt engasjert for at Cristiano Ronaldo skal få en alvorlig skade. Jeg kan ikke garantere det, men jeg tror han vil være skadet i flere kamper enn han får spille, skrev heksen i et brev i september.

Mannen som vil Ronaldo vondt kaller seg for «trollmann Pepe».

I etterkant har Ronaldo slitt med skader og spiller ikke mesterligamøtet med AC Milan onsdag. Nå har en gruppe sjamaner i Peru tatt ansvar for å få Ronaldo spilleklar igjen.

Se de elleville scenene i videovinduet øverst i saken.

Utenfor den spanske ambassaden i Lima samlet tirsdag en gruppe sjamaner seg og utførte en rekke eksotiske ritualer for å få Cristiano Ronaldo fri fra forbannelsen. Ritualene involverte bilder av spilleren, trommer, sverd, sang, samt kasting av roseblader.

- Vi vil at han skal få fred med en klar samvittighet. Vi peruanere har ingen grenser når det kommer til å redde noen. Derfor har vi gjennomført disse ritualene for å stoppe forbannelsen og beskytte ham spirituelt, sier sjaman Juan Osco.

Og Ronaldo er ikke eneste fotballspiller som får nyte godt av hjelpen fra Peru.

- Vi vil også gjøre dette for andre spillere, som Lionel Messi. Han er også utsatt for slikt.