sjamaner i peru hjelper ronaldo (Foto: TV 2/)
sjamaner i peru hjelper ronaldo (Foto: TV 2/)

Her fjerner sjamaner Ronaldos forbannelse

Se de elleville scenene fra Peru.

Ifølge den spanske avisen El Mundo har en heks tatt seg godt betalt for å utføre voodoo mot Real Madrids Cristiano Ronaldo.

- Jeg har ingenting imot den storslagne klubben. Jeg er en profesjonell og får betalt for å anvende mine krefter. Jeg har blitt engasjert for at Cristiano Ronaldo skal få en alvorlig skade. Jeg kan ikke garantere det, men jeg tror han vil være skadet i flere kamper enn han får spille, skrev heksen i et brev i september.

Mannen som vil Ronaldo vondt kaller seg for «trollmann Pepe».

I etterkant har Ronaldo slitt med skader og spiller ikke mesterligamøtet med AC Milan onsdag. Nå har en gruppe sjamaner i Peru tatt ansvar for å få Ronaldo spilleklar igjen.

Se de elleville scenene i videovinduet øverst i saken.

Utenfor den spanske ambassaden i Lima samlet tirsdag en gruppe sjamaner seg og utførte en rekke eksotiske ritualer for å få Cristiano Ronaldo fri fra forbannelsen. Ritualene involverte bilder av spilleren, trommer, sverd, sang, samt kasting av roseblader.

- Vi vil at han skal få fred med en klar samvittighet. Vi peruanere har ingen grenser når det kommer til å redde noen. Derfor har vi gjennomført disse ritualene for å stoppe forbannelsen og beskytte ham spirituelt, sier sjaman Juan Osco.

Og Ronaldo er ikke eneste fotballspiller som får nyte godt av hjelpen fra Peru.

- Vi vil også gjøre dette for andre spillere, som Lionel Messi. Han er også utsatt for slikt.