Ann Maygret og Sølvi (Foto: Lasse Sandaker Nielsen)
Ann Maygret og Sølvi (Foto: Lasse Sandaker Nielsen)

- Sølvi støyer litt mye

Calle Breens friere synes munnrappe Sølvi J. Heggdal (43) tar mye plass.

Frittalende Sølvi J. Heggdal fra Eide i Møre og Romsdal har blitt lagt merke til. Uredd og konsekvent, har hun parert - og tidvis også overgått - Maura-bonden Calle Breens (49) spøkefulle groviser i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Les også: «Jakten»-Calle: - Ikke så fryktelig pornografisk

Dette har ført til et titalls presseoppslag og tv-seere som reagerer på oppførselsen hennes - både positivt og negativt. Til nettstedet seher.no sier hun i dag at hun er forberedt på sms-storm etter gårsdagens episode.

- Jeg regner med at folk reagerer, sier hun til nettstedet.

Se bilder: Her flytter Calles friere inn på gården

- Støyer litt mye

Nå melder de andre frierne seg også på, for i webserien «Bekjennelser fra stabburet» på tv2underholdning.no avslører damene hvordan de egentlig opplever hverandre.

- Sølvi støyer litt mye, men jeg synes det skaper litt liv og at det er artig, sier Ann Maygret Bartnes (45) fra Hønefoss.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Stemningen er god på soverommet. (Foto: Lasse Sandaker-Nielsen)
Stemningen er god på soverommet. (Foto: Lasse Sandaker-Nielsen)

Eksplosiv

Aina Larsen (36) fra Skjetten er enig.

- Sølvi er jo helt motsatt av meg, veldig eksplosiv og prater hele tida. Jeg er litt mer rolig og stillferdig. Tror kanskje det er bra, for hun drar meg litt opp, sier hun.

Les også: «Jakten»-frier overfalt av kåt araberhest

Sølvi, som tidligere har fortalt tv2underholdning.no at hun og tv-bonden allerede har et godt øye til hverandre, forteller selv at stemningen på gården er god.

- Vi er en veldig fin gjeng, så vi blir veldig knyttet til hverandre, sier hun.

Hva mener frier Grete Nordengen om de andre frierne? Se video øverst i saken. Se flere klipp fra «Bekjennelser fra stabburet» her.