Clas og Ann Marie jakten på kjrærligheten 2009 (Foto: Beate Sneve Larsen)
Clas og Ann Marie jakten på kjrærligheten 2009 (Foto: Beate Sneve Larsen)

«Jakten»-frier valgte venninne fremfor tv-bonde

Ann-Marie Berg flyttet ikke inn sammen med de andre frierne på gården til Clas Kvisler.

Mens tre friere fant veien til Skiptvet for å være med på gårdsuke hos Clas Kvisler, bestemte Ann-Marie Berg seg for å dra et helt annet sted.

Feiret 40-årsdag i Dublin

Dagen for innflytting på gården hos «Jakten»-bonden viste seg å være på bursdagen til Ann-Marie, og siden det var «rund» bursdag, hadde hun for lenge siden avtalt å dra til Dublin med en venninne for å feire. Og dit dro hun.

- Jeg og en venninne jeg gikk på høyskole i Argentina med, og som jeg har kjent i 22 år, hadde lenge planlagt turen til Dublin. Jeg kunne ikke bare trekke meg, sier Ann-Marie.

Dårlig samvittighet

Hun var helt klar på at hun måtte gjennomføre reisen, ikke minst for ikke å få dårlig samvittighet.

- Jeg visste at hvis jeg avlyste turen, så ville jeg bli lei meg. Da ville jeg gått rundt på gården og hatt dårlig samvittighet. Man må ta vare på vennene sine. I tillegg kom jeg jo tidlig tilbake, sier hun som en forklaring på hvorfor hun valgte venninnen fremfor Clas.

Les også: Disse frierne flytter inn på gården til «Jakten»-bøndene

Les også: Tar med naboen hjem på gården

«Meant to be»

Ann-Marie var heller ikke redd for å få for lite tid med Clas, eller at de andre skulle få et forsprang som hun ikke kunne hente igjen.

- «Er det «meant to be», så er det det», tenkte jeg i forkant. Og så må jo Clas uansett bli godt kjent med alle for å kunne ta et valg, så det gjorde ikke noe at jeg ikke kom første dag, sier hun til tv2underholdning.no.

Så bilde av Clas på hotellet

Venninnen som bor i Maryland, USA, var nysgjerrig på hva Ann-Marie hadde meldt seg på i Norge. Og for å vise hva som var på gang, sjekket de Clas på nettet.

- Venninnen min visste om serien fra før, men jeg hadde ikke sagt at jeg hadde meldt meg på. Derfor måtte jeg vise henne Clas på datamaskinen på hotellrommet. Hun likte han godt, sier Ann-Marie.

Les også: Derfor dumpet hun «Jakten»-Kristian

Les også: Ble vraket etter latterlig date

Rakk så vidt flyet

På returen fra Dublin ble det mye stress og lite søvn for den glade frieren. For turen fra Irland gikk alt annet enn på skinner.

- Jeg sto opp midt på natten og reiste fra hotellet kl 03.30. Så misset jeg bussen, rakk så vidt flyet fordi det var forsinket, mistet bagasjen og kom til Clas rundt lunsj. Så var det aktivitet hele dagen, og jeg var kjempesliten da vi endelig fikk legge oss, sier hun når hun tenker tilbake på den hektiske turen.

Hun innrømmer at første dag hos Clas er noe hun ikke husker så godt fordi hun var så trøtt, men noe husker hun.

- Jeg husker jeg tenkte at det var så fint der. Huset, fjøset, og gårdsplassen lå badet i sol og det var skikkelig koselig der. Og så var alle så hyggelige da jeg kom, sier hun.

Les alt om «Jakten på kjærligheten» på programmets egne hjemmesider.

Hvordan det gikk da Ann-Marie endelig flyttet inn på gården, ser du tirsdag 27. oktober kl 20.00 på TV 2.