Dette er redaksjonen

Connie Barr er journalist og programskaper i TV 2 siden 1992. Har vært programleder for «En anelse rødt», «God morgen Norge», «Lørdagskommisjonen», «Valgmanesjen», «Absolutt» og Nyhetene. Ansatt i Dokument 2-redaksjonen siden 2004. Nominert til Gullruten i 2005, 2008 og 2009, og vant Gullruten for beste fakta- og aktualitetsprogram i 2008, med dokumentaren «I kø for livet».

Diderik Cappelen er klipper og har jobbet for Dokument 2 siden 2005. Før dette arbeidet han som freelancer for TV 2 blant annet med «Rikets tilstand» og «Tonje Steinsland møter...». Flere av programmene han har jobbet med har vært nominert til eller mottatt Gullruten.

Tommy Gulliksen er utdannet ved Journalisthøgskolen i Oslo. Han har arbeidet som reporter for Dokument 2 siden 2003. Tommy sto blant annet bak dokumentaren «AS Veldedighet», som skapte stor oppmerksomhet rundt støtten til somaliske ungdomsorganisasjoner i Norge.

Odd Isungset har jobbet med dokumentar i TV 2 i 15 år, i Dokument 2 og Rikets tilstand. Han har vært redaksjonssjef i Dokument 2 fra 1994 til 1996 og fra 2003 til 2007. Han har blant annet produsert dokumentaren om Kursk som vant Gullnymfen i Monte Carlo i 2001, og en rekke andre dokumentarer som har vært nominert til Gullruten og Amanda. Han har fått SKUP-diplom i 2000 for dokumentarene og boken om Nygaardsaken. Isungset har skrevet to dokumentarbøker. «Verkebyllen» om norsk spionasje på finsk jord, og «Attentatet», om drapsforsøket på William Nygaard. Isungset har vært leder av Pressens Faglige Utvalg siden 2004, og medlem av utvalget siden 1998.

Ingunn Kyrkjebø startet som journalist, fotograf og klipper i lokal-TV. Har senere jobbet som frilansjournalist og programleder i en årrekke, først og fremst i NRK. Arbeidsfeltene har hatt en spennvidde. Radio og fjernsyn - ungdoms,- og barneprogram, underholdningsprogram og faktaprogram. Etter Forbrukerinspektørene gikk hun i 2001 over til TV 2 i programmet Rikets tilstand. Etter det har hun arbeidet som reporter i Dokument 2.

Per Chr. Magnus vant Den store journalistprisen i 2009 sammen med Robert Reinlund for Dokument 2-produksjonen «Sultbløffen». Han har arbeidet i TV 2 siden 1994, som utenriksreporter, allmennreporter og leder av Dokument 2-redaksjonen. Han har mottatt en rekke priser for sine dokumentarfilmer og sin journalistikk. Magnus er utdannet cand. mag fra Universitetet i Bergen og har en MA i dokumentarfilm-produksjon fra USA.

Asbjørn Olsen har jobbet i TV 2 siden 1997 som reporter, videojournalist, redaktør og avdelingsleder. Han har tidligere jobbet i NRK Fjernsynet og som journalist og vaktsjef i Lofotposten. Asbjørn har også vært informasjonssjef i Posten med ansvar for Troms, Finnmark og Svalbard. Han er utdannet cand mag med fagene samtidshistorie, kommunikasjon og fjernynsregi.

Robert Reinlund vant Den store journalistprisen i 2009 sammen med Per Christian Magnus, for Dokument 2-produksjonen «Sultbløffen». Utdannet ved dokumentar-linjen i Volda. Jobbet i NRK og flere produksjonsselskaper, og i TV 2 siden 2003. Har en rekke priser for sine dokumentarer, deriblant Gullruten i 2005 og 2007.

Tonje Steinsland har arbeidet som fjernsynsjournalist siden 1991. Hun startet som programleder for «U» (Nrk) og har siden vært dokumentarist og gravende reporter i Nrks «Brennpunkt» og reporter og nestleder i TV2s «Rikets tilstand». Vant Skupdiplom i 1997 for avsløringen av Stråleskandalen på Radiumhospitalet, og Skupdipolm i 2001 for avsløringen av omskjæring av norske jenter. Hun har vunnet Gullruten for beste aktualitetsprogram to ganger med dokumentarene «Valentinballet» og «Afrikanske jenter omskjæres i Norge». Laget samtaleserien «Tonje Steinsland møter¿» på TV2 fra 2003 til 2008, nominert til Gullruten for samtalen med Kim Friele. Tonje Steinsland er programleder for høstens Dokument 2.

Lars Petter Holm er produksjonsleder i Dokument 2. Han har bakgrunn fra flere underholdningsprogrammer i kanalen. Tidligere har han vært ansatt i Rubicon TV og Monster Entertainment.

Mats Ektvedt har vært redaksjonsleder for Dokument 2 siden 2007. Han har tidligere vært redaksjonsleder for økonominyheter i TV 2. Ektvedt har jobbet som journalist i TV 2 siden 1998. I 2006 var Ektvedt reportasjeleder i nyhetsmagasinet Memo.