Live Landmark hadde et bra liv med mann og to barn, en god journalistjobb i VG og mange venner som hun traff ofte.

Hun var et ja-menneske som alltid var full av overskudd og fikk ting til å skje. Hun og mannen klarte til og med å finne tid og penger til et sabbatsår i Mexico med barna. Kvalitetstid med familien skulle også prioriteres.

Bok om ME

Da familien var på vei hjem, gledet Live seg til å begynne å jobbe igjen. Men på flyet ble hun syk. Det skulle vise seg å være begynnelsen på fire år med sykdom.

-Jeg fikk påvist lungebetennelse, men var så klar for å begynne å jobbe igjen at jeg nok gikk tilbake på jobb før jeg var ordentlig frisk, forteller Live Landmark som nå har skrevet boka «Vekk meg når det er over», om sine fire år med ME.

Prøvde alt fra lykkepiller til healing

I fire år var Live Landmark sykemeldt og i perioder lå hun for det meste i senga. Hun fikk etterhvert diganosen ME (også kalt Kronisk utmattelsessyndrom), noe som skremte henne veldig. Jo mer hun leste om sykdommen, desto mer skremt ble hun, for det var lite håp for bedring.

-Jeg prøvde det meste: både sovepiller, muskelavslappende og antidepressiva. Jeg har vært på Catosenteret for opptrening, hos healer, akupunktør og brukt en formue på kosttilskudd. Ingenting hjalp noe særlig, forteller Live.

Så lyset i London

Vendepunktet kom da hun hørte om The Lightning Prosess av en venn. Prosessen er utviklet av en osteopat og personlig coach som heter Phil Parker.

Live meldte seg på kurs og allerede første dagen begynte ting å skje. På kurset møtte hun folk som var i samme situasjon som henne og hun fikk en forklaring på hvorfor hun var syk. Deltakerne ble også opplært i en metode som skal kunne slå av kroppens kroniske stress-modus.

The Lightning Prosess som levebrød

Idag driver Live Landmark firmaet Aktiv Prosess . Der underviser hun i The Lightning Prosess.

Nettprat

Live Landmark svarte på nettprat. Les svarene her!