ta
ta

- Kvinnen må ha sex når mannen vil

FrP-politiker støtter Anna Anka.

FrP-politiker og modell Tove Lill Løyte går nå ut og støtter Anna Anka.

- Må stille opp med avsugning

Den kontroversielle svenske blondinen har fått nok av svenske holdninger og sagt opp sitt statsborgerskap. Det er Ankas uttalelser som har ført til storm hos våre naboer.

Hun har blant annet sagt følgende: «som hjemmeværende hustru skal du stille opp på alle vis, du skal være pen og velkledd. Seksuelt er det kvinnens ansvar å passe på at mannen er tilfredsstilt. Gjør hun ikke det kan hun skylde på seg selv om han er utro»

Les også: Anna gir opp Sverige

Les også: Hollywoodfrue ut mot svenske menn

«Dersom mannen vil ha en avsugning hver morgen, får man stille opp på det.»

- Må tilfredstille mannen

Nå får Anka støtte fra uventet hold. FrP-politiker Tove Lill Løyte er nemlig langt på vei enig i hennes måte å tenke på.

«Personlig synes jeg denne likestillingen tar helt av. Kvinner skal liksom bli menn på mange måter», skriver hun i bloggen sin.

«Jeg mener at når man blir eldre og velger å slå seg til ro med en mann man vil være sammen med, er det kvinnens rolle å ta vare på mannen sin. Jeg synes det er kvinnens rolle å ta seg av hjemmet og barna, lage mat og bake, og passe å mannen sin. Middagen skal selvfølgelig være klar på bordet når mannen kommer hjem fra jobb. Selvfølgelig må kvinnen tilfredstille mannen seksuelt, og ha sex når han vil det.», mener politikeren.

Det har ikke lyktes «God kveld Norge» å komme i kontakt med Tove Lill torsdag.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)