Annonse
Annonse

- Telefonselgere vil bli oppsøkt i sine hjem og steinet

Bilannonser handler ikke bare om bil. Det kan også gå hardt ut over enkelte yrkesgrupper. Les mer her:

Når du lager en annonse på finnno har du muligheten til å krysse av for at du ikke ønsker å bli kontaktet av telefonselgere. Egentlig et utrolig dumt spørsmål, hvem vil egentlig det? Burde ikke spørsmålet vært: Vil du bli plaget av telefonselgere? Kryss her.

Men det er ikke alle som nøyer seg med et kryss. Mange legger også inn litt tekst på bunnen av annonsen for å understreke poenget sitt.

"Jeg har selv blitt plagd av flere sånne ved opptil flere anledninger når jeg skulle selge bil" - bli med på debatten i Broom-forumet:

Utropstegn og store bokstaver

Her er noen kjappe eksempler vi fant:

Jeg vil ikke bli kontaktet av telefonselgere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ØNSKER IKKE Å SNAKKE MED TELEFONSELGERE!!!!!!

Telefonselgere kan dra til h.....

TELEFONSELGERE BØR FINNE SEG EN BEDRE JOBB!!!

Men noen er mer kreative, og da vi jaktet på billige bilier med turbo kom vi over Dags melding på bunnen av en Porsche 944-annonse. "Telefonselgere vil bli oppsøkt i sine hjem og steinet".

Funker det? Eller har det ingen effekt? Vi slo på tråden.

En evig plage

- Hei Dag, har du steinet noen telefonselgere ennå?

Nei, advarselen fungerte bra den. Jeg har ikke blitt plaga av en eneste.

Hvorfor misliker du telefonselgere så mye?

De er en evig plage. De ringer overalt, gjerne når jeg ligger under bilen og skrur. De ringer på jobben og er bare jævlig irriterende.

Hvordan går det med salget av bilen?

Jeg har fått veldig mye useriøse henvendelser. De vil kjøpe den på avbetaling og det går ikke, sier Dag som hverken har jobbet som telefonselger eller kjøpt noe fra den upopulære arbeidsgruppen.

Topp 5

Her er fem andre meldinger til telefonselgere vi har funnet.

1. Telefonselgere må gjerne ringe og kjøpe bussen, forutsatt at de fyller den opp med så mange som mulig av sine yrkesfeller, og reiser så langt ut i verden at vi aldri hører noe mer fra dem.

2. Alle annonseselgere/telefonselgere som ringer forplikter seg for å kjøpe bilen til dobbel pris.

3. Jeg har svart belte i å takle telefonselgere.

4. Telefonselgere er like uønsket som Jehovas vitner!

5. Telefonselgere får en god gammeldags nordnorsk overhøvling.

Sa opp etter en halvtime

Til slutt en liten tilståelse. Undertegnede har jobbet som telefonselger. Første dagen gikk med til et kurs om hvordan du selger og hvor mye du tjener. Det hele hørtes veldig fristende ut.

Andre dagen skulle jeg begynne å jobbe. Jeg gjorde mitt første salg etter en halvtime og kunne putte 60 kroner i egen lomme. Men dette var ikke helt jobben for meg. Jeg synes det er ganske ubehagelig å sitte på andre siden av røret og forstyrre folk under middagen. Jeg fikk så dårlig samvittighet at jeg gikk rett på sjefens kontor og sa opp jobben.

Hun prøvde å fortelle meg hvor mange fornøyde kunder som ringte opp og takket for at vi hadde kontaktet dem, men det holdt ikke for meg. Da ville jeg heller brette pappesker, og leve med at flere i klassen tjente bedre på telefonsalg. Jeg forstår fortsatt ikke hvordan de holdt ut.