Signe Tynning får hypnose hos Torgrim Holte
Signe Tynning får hypnose hos Torgrim Holte

- Jeg var veldig nervøs

I går ble vår programleder Signe Tynning hypnotisert av Torgrim Holte i forbindelse med hennes røykestopp. Hypnose er jo ganske kontroversielt, men når Signe prøver å slutte med røyken så skal ikke noe være uprøvd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Man må være mottakelig for hypnose og man må ønske å slutte å røyke, da er det fullt mulig å klare det, sier hypnotisør Torgrim Holte

Signe vil prøve alt for å klare å slutte å røyke 1. november. Tidligere har hun hatt besøk av Torgrim Holte i studio som skulle teste om Signe var mottakelig for hypnose. Det var hun og i går startet hun og Toprgrim første fase av hypnosekuren.

Se hvordan det gikk her!

Tre deler

Hypnosekuren er delt i tre deler. I går startet Signe med en forberedelsesfase, der Holte startet med nedtrappingen. - Vi må få underbevisstheten din til å overbevise bevisstheten din at det ikke er bra å røyke, sier Holte.

- Jeg vil motivere deg til å slutte å røyke først, deretter skal du slutte å røyke, og så kommer etterfasen. En ting er å slutte å røyke som, Signe skal 1. november, men hva skjer 2. november eller 3. november?. Det er mye viktigere når vi går videre på etterfasen.

- Det gjorde noe med hodet mitt sier Signe, det satte i gang en motivasjonsprosess hos meg som jeg har savnet.

Skummelt

Mange synes hypnose virker skummelt, men det er ikke noe hokus pokus. Det er ikke så skummelt som det ser ut, sier Signe. Skal du slutte, så skal du slutte og det går på egen vilje, mener Torgrim Holte. - Det sitter i hodet, så dette handler om å motivere underbevisstheten.

Neste gang, rett før 1. november skal Signe i gang med en dypere hypnose.

DVD
- Den blir tydligere for deg, sier Torgrim. I går skapte vi et bilde av hvor stygt det faktisk er inni deg på grunn av røykingen.

Mer om Torgrim Holte og hypnose her!

Få hypnosekuren på DVD

Her er vinnerne av DVD'en

Turid Barhaughøgda

Kristin Rekdal Stokke

Kjersti Engblom

Turid Simonsen

Hilde Verpe

Karin Connolly

Nina Elisabeth Kjosmo-Stangeland

Cecilie Dagsland Nerheim.

Eli Anita R. Taftø

Marie Skulstad

Tiril Lisbeth Eike

Jostein Havnerås

Mervi Kaikkonen

Henning Haugland Olsen

John Terje Kråkvik

Åge Sjåfjell

Jan Erik Fossum

Tusen takk fra Signe

- Tusen takk til alle som sender oss mail, det er helt fantastisk. Veldig rørende og jeg sitter og leser de hver kveld for å få motivasjon til denne kampen, sier Signe

- Flere hundre har sagt ja til å bli med å slutte å røyke og det skal vi klare. Det er kjempe stas.