Katrine og bøndene jakten på kjærligheten 09 (Foto: Beate Sneve Larsen)
Katrine og bøndene jakten på kjærligheten 09 (Foto: Beate Sneve Larsen)

- Som å være brudgommen på bryllupsdagen

Det var det første Jakten-Kristian tenkte da han våknet morgenen han skulle date 11 jenter. Se video.

De fire bøndene som i kveld skal på speeddate med alle de har valgt ut til å møte, er nå utrolig spente. Minutter før første frier kommer inn døren, tok vi oss en prat med de nervøse bøndene.

Bryllupsdag

For Kristian Akervold, har nervene nå begynt å merkes, og selv om den unge bonden aldri har stått til alters, er det akkurat det han sammenlikner speeddate-dagen med.

- Den følelsen som er nærmest, det er en som jeg ikke har kjent på foreløpig, og det er at det er litt tilsvarende som det er å våkne opp for brudgommen på bryllupsdagen. For i dag er dagen, nå skjer det endelig, sier Kristian bare minutter før han skal få se første brevskriver i levende live.

Les også: - Det kan bli kleint

Les også: Ble skikkelig lurt av Katrine Moholt

- Våknet opp til fjøstid

Jan Erik Kjær er vant til å stå opp tidlig, og når han våknet på hotellrommet, forsto han ikke helt hvor han var. Hvor var kyrne som måtte bli tatt hånd om?

- Jeg våknet selvsagt til fjøstid, fordi det er jeg tydeligvis innstilt på. Så kvart på seks slo jeg øynene opp og begynte å se meg rundt og skjønte ikke helt hvor jeg var. Tenkte at nå må jeg ha på meg fjøsdressen og gå i fjøset. Men det skulle jeg jo ikke, sier en spent Jan Erik.

Han skal date ni gutter som sikkert er like spent som han til det første møtet. Og Jan Erik har bare én strategi for å komme seg igjennom dagen.

- Strategien gjennomgående er å være meg selv, sier han.

Om noen av bøndene tror på kjærlighet ved første blikk, og om hvilken strategi de har for kveldens speeddate, ser du i videoen øverst.

Les også: - Håper jeg ikke blir klemt på

Les også: Her er bøndene og frierne som skal jakte på kjærligheten!

Hvordan det går på det første møtet mellom bønder og friere, ser du på TV 2 mandag 28. september kl 20.00.