Kristian_Akervold med friere (Foto: Håvard Solem)
Kristian_Akervold med friere (Foto: Håvard Solem)

- Det kan bli kleint

Jakten-bonden Kristian Akervold innrømmer at det ikke er sikkert alle datene mandag vil bli like bra. Se video.

Kristian Akervold var den bonde som fikk flest brev i årets Jakten på kjærligheten. Mandag skal han på date med jentene han valgte ut fra brevbunken som inneholdt hele 72 brev. Men han innrømmer en ting, det er ikke sikkert det går like bra på alle datene.

Kleint?

Kristian skal for første gang møte jentene som har skrevet brev til ham, men dagen før speeddaten har han ikke like god magefølelse på alle jentene.

- Tror du det kan bli kleint på noen av datene?

- Det kan det selvsagt bli. Men da får man bare snakke om andre ting og la minuttene gå. På en måte vil det være godt, for da vet du i hvert fall én av de ti som skal ut. Hvis det blir ti helt "supre" dater, og alle er helt fantastiske, det håper jeg nesten at ikke skjer, for da blir det veldig vanskelig for meg. Så noe kan bli kleint, men det er på en måte greit det og, sier Kristian kvelden før han skal møte alle frierne.

Les også: Ble skikkelig lurt av Katrine Moholt

Les også: Her er bøndene og frierne som skal jakte på kjærligheten!

En éner i bunken

For Jakten-bonde kollega Clas Kvisler, har prosessen med å velge ut jentene bestått i å lese godt igjennom brevene, og se om noen klarte å skrive med glimt i øyet. Og skal vi tro han rett, er det store sjanser for at rette dama har skrevet brev til ham.

- Det jeg tenkte først, var å lese igjennom alle brevene før jeg så på bildene, og lete etter glimtet i øyet. Og det var det noen som hadde der. Jeg tror det er en éner der, jeg tror det, sier Clas.

Vil du vite mer om hva Kristian og Clas er spent på før morgendagens speedate, og om hvordan de vil ta imot jentene når de kommer inn i rommet? Se videoen øverst!

Hvordan det går på speeddaten til guttene, ser du på TV 2 mandag 28. september kl 20.00.