RØD DOKKEN (Foto: tv 2/)
RØD DOKKEN (Foto: tv 2/)

Dokken tar selvkritikk for Arneng-nedsparking

...men mener Aalesund-spilleren også bør ta selvkritikk.

Aalesund - Odd 1-0

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Aalesund/Bergen (TV 2 Sporten): Odds Kenneth Dokken mistet hodet fullstendig etter 82 minutter av cupesemfinalen mot Aalesund, og kjørte kneet sitt knallhardt i låret til Johan Arneng, som måtte byttes ut etter overfallet.

Ifølge Aalesunds fysioterpaeut Bjørn Erik Melland er Arneng høyst tvilsom til kampen mot Viking til helgen etter den solide lårhønen han fikk fra Dokken.

Se situasjonen i videovinduet over!

- Det var en situasjon i forkant hvor jeg opplevde at han kjørte albuen inn i ribbeinet mitt. Det som skjedde etterpå tar jeg avstand fra og det tar jeg kritikk for, sier Kenneth Dokken til TV 2 Sporten.

Les også: Arneng: - Veldig idiotisk
Les også: Historisk cupfinale for Aalesund

- Har du bedt om unnskyldning?

- Nei, jeg har ikke fått gjort det ennå, men det er to sider av denne saken. Jeg skal ta mitt ansvar for det, og jeg regner med at han er villig til å gjøre det samme, sier Dokken.

Se intervju med Dokken (saken fortsetter under):

343570

- Det var frustrasjon
Odds midtbanespiller forklarer seg slik når han får se situasjonen i reprise:

- Der banker han inni meg og ballen er ikke i nærheten. Når jeg er på vei ut igjen så, ja... det er selvfølgelig ikke bra. Jeg tar avstand fra det. De som kjenner meg vet at jeg ikke er den typen i det hele tatt. I kampens hete gjorde jeg det, og det er beklagelig, sier Dokken.

- Var det frustrasjon på grunn av resultatet?

- Det var frustrasjon, og selvfølgelig en reaksjon på det han gjorde mot meg. Likevel skal jeg være såpass rutinert og voksen at jeg ikke gjør det der, sier Dokken.

- Fryktelig dumt
Odd-trener Dag-Eiliev Fagermo synes det var dumt av Dokken å miste hodet slik han gjorde.

- Jeg så den på TV i sted. Det er stygt av Johan å kjøre albuen i Kenneth, og så er det fryktelig dumt å kjøre det kneet tilbake. Det skal ikke skje. Vi får ta kritikk for den episoden der. Vi må akseptere at ting kan skje i kampens hete, og så må vi oppføre oss ordentlig, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

Se intervju med Fagermo:

343576