walsch
walsch

- Gud snakker til meg!

Den kjente åndelige budbringeren, Neale Donald Walsch, var gjest i God morgen Norge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det høres utrolig ut - og er det også. Likevel har millioner av mennesker kjøpt bøkene til amerikanske Neale Donald Walsch. Årsaken er at han påstår at Gud snakker til ham mens han skriver. Bøkene, som i Norge heter «Himmelske samtaler», inneholder altså det Walsch hevder er Guds ord.

Samtalene med Gud snudde livskrisen

Neale Donald Walsch ble tidlig interessert i åndelige spørsmål. Allerede i ungdommen drev han selvstudier i alle de store religionene i verden.

Men det var først da han var arbeidsledig, skilt og hjemløs at han hørte Guds stemme for første gang. Han var søvnsløs og fortvilet midt på natten og rablet ned spørsmål på en notisblokk for seg selv. Plutselig hørte han en stemme som svarte ham. Det var begynnelsen på en dialog som skulle forandre livet hans.

Samtalene ble bøker

Walsch skrev ned alt stemmen sa og bestemte seg for å gi det ut i bokform. Etterhvert ble det 8 samtalebøker med Gud, som er oversatt til 37 språk. Den første lå på New York Times` bestselgerliste i 2,5 år.

-Dere har tatt feil av meg!

Det viktigste Gud ønsker å formidle til oss mennesker, er i følge Walsch, at vi har tatt feil av Gud. Bøkene til Walsch omdefinerer Gud. Han hevder at Gud er kjærlighet og at gudsenergien er i oss alle og at vi alle er del av en større enhet.

Walsch på Norges-besøk

Denne uka besøker Walsch Norge. Han skal holde foredrag og seminarer i Oslo og Bergen.

Les mer om Walsch's Norgesbesøk her!