Jakten2009_AnnMaygret01 (Foto: Håvard Solem)
Jakten2009_AnnMaygret01 (Foto: Håvard Solem)

Ann Maygret Bartnes

45 år fra Hønefoss

Her er litt mer om Ann Maygret som skal date Calle.

Yrke: Teknisk tegner

Arbeidssted: Cowi AS

Hvorfor sendte du inn brev til bonden? Jeg så tilfeldigvis den siste presentasjonen av bøndene på tv. Tenkte med en gang at det var en mann jeg gjerne skulle blitt kjent med. Hadde vært best om jeg møtte han privat da, men tok sjansen og skrev et brev. Sånne menn vokser ikke på trær.

Hva er det som er så spesielt med ham? Kjekk å se på, har humor og det er to viktige egenskaper for meg. Vi har også en del felles interesser. Dessuten virker han som en hyggelig og jordnær mann.

Hva skal til for at dere skal få god kontakt? Det må være kjemi mellom oss. Kunne snakke sammen om det meste og le og ha det morsomt sammen. Må kunne få tid sammen bare vi to, ellers kan det bli litt vanskelig tror jeg.

Hvordan er drømmemannen din? Han må være kjekk å se på i mine øyne. Sjarm er vel så viktig. Hjelper ikke å være pen om man ikke eier sjarm. Andre ting som er viktig: Snill, ærlig, trofast, omtenksom, sosial, morsom. En god kamerat/kjæreste som jeg kan snakke om alt til. Må også kunne gi hverandre tid til å dyrke egne interesser.

Hvordan vil du helst tilbringe en romantisk date med din bonde? En romantisk middag med spa hadde vært koselig.

Hvilke aktiviteter håper du bonden tar deg med på for at dere skal bli bedre kjent? Vi kan gå en tur i skogen, lage mat sammen. Vin-smaking hadde også vært hyggelig. Noe som er litt rolig slik at vi kan føre en samtale.

Hvilke interesser har du? Trening- aerobic og vekter på helsestudio. Liker å reise, både til syden og storbyer. Veldig glad i sosialt samvær med gode venner. Liker veldig godt å danse og tar meg gjerne en fest når det passer sånn.

Hvordan tror du venner vil beskrive deg? Jeg tror mine venner syns jeg er blid, snill og hjelpsom. Kan være full av liv, men også rolig, en til å stole på.

Fra minneboken din

- Min favorittmat er: Nå på høsten liker jeg rakfisk, fårikål og pinnekjøtt godt. Vilt og skalldyr er også favorittmat.
- Jeg leser helst: Aviser, litt bøker (krim), Ukeblader-Mote, Se&hør også!
- På TV ser jeg på: Nyheter, serier som eks: Jakten på kjæligheten, Frustrerte fruer, Grey`s Anatomy, Sex og singelliv
- Jeg vil helst reise til: Helst Island eller Svalbard, men også Roma og Paris. Lengre reise: Maldivene
- Favoritt-dyr: Katt.