Jakten 2009_Camilla Wergeland (Foto: Håvard Solem)
Jakten 2009_Camilla Wergeland (Foto: Håvard Solem)

Camilla Wergeland

27 år fra Båstad

Her er litt mer om Camilla som skal date Clas.

Yrke: Uføretrygdet

Hvorfor sendte du inn brev til bonden? For jeg syns dette kunne være en spennende måte å finne kjærligheten på. En ny erfaring i livet.

Hva er det som er så spesielt med ham? Jeg synes han virker som en jordnær og omsorgsfull person. En som bryr seg om de rundt seg. Også er han jo bonde.

Hva skal til for at dere skal få god kontakt? At vi er oss selv, utadvendt og sosial. At vi ikke må sitte og stille hverandre ja/nei spørsmål, som om det var en spørreundersøkelse. At man må by litt på seg selv.

Hvordan er drømmemannen din? En som er omsorgsfull, trofast, hjelpsom, utadvendt, sosial, til å stole på, kunne prate om alt, og være helt seg selv. En som tar godt vare på meg, og støtter i godt og vondt. En som liker humor, og ikke er selvhøytidelig. Og ikke egoistisk.

Hvordan vil du helst tilbringe en romantisk date med din bonde? Det hadde vært fint med f.eks: en herlig skogstur, med bål, god drikke, og grille på bålet, sitte sammen under et pledd. Være på hytte tur, fisketur i båt, spise god mat på en romantisk restaurant.

Hvilke aktiviteter håper du bonden tar deg med på for at dere skal bli bedre kjent? En aktivitet han synes passer, og har plukket ut selv, noe han tror kan passe, for da får man jo sett hvordan han bruker fantasien. Jeg er med på det meste, og er takknemlig for det.

Hvilke interesser har du? Fisking, spille bowling/kort, musikk, liker å synge, være med dyr og barn, sykkle, gå i fjellet, hjemme kos, familien min, da de betyr mye for meg.

Hvordan tror du venner vil beskrive deg? Utadvendt, pratsom, snill, omsorgsfull, godt humør, kanskje litt sprø og barnekjær.

Fra minneboken din

- Min favorittmat er: Pizza, kjøttkaker, lam i ris, og raita, pasta, risgrøt, pannekaker, steik
- Jeg leser helst: ukeblader, dyrebøker, bøker om barn, dikt
- På TV ser jeg på: hotell cæsar, super nanny, animal planet, jakten på kjærligheten, just for gags, dokumenter, historier fra virkeligheten
- Jeg vil helst reise til: Italia, Texas, Paris, Mexico
- Favoritt-dyr: Hest, hund, kanin, pluss mange flere.