Dette er verdens raskeste sedan

Familiebil med 750 hk? Da er dette bilen for deg!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Mercedes S-klasse blir altfor ordinært - da er det jammen bra at tyske Brabus er der med tryllestaven!

Brabus SV12 R er den nye versting-versjonen av S-klasse. 6,3-liters V12 biturbo gir 750 hk og ganske så sinnssyke 1100 NM. Ifølge Brabus selv er dette verdens raskeste serieproduserte sedan.

Luksusbil

11,9 sekunder er ikke tiden den bruker på 0-100 km/t. Nei, etter 11,9 sekunder har du kommet opp i 200 km/t! 0-100 km/t går på 4 sekunder blank. Det er det ikke mange supersportsbiler som kan hamle opp med.

Porsche Panamera Turbo har 500 hk - les testen her:

Under det heftige skallet skjuler det seg en fullstendig gjennomført luksus-sportsbil. Brabus henvender seg til de som skal ha det lille (eller kanskje snarere, mye) ekstra og lasser på med godsaker.

Laptop og fargeprinter

Her får du fantastiske seter med alle tenkelige innstillingsmuligheter. Og for de som ønsker å bruke bilen som kontor, tilbyr Brabus både internett-tilgang, laptop som kan kobles til skjermene i bilen, samt fargeprinter og USB-porter.

Utvendig har bilen fått en ny og kraftig frontspoiler som både skal redusere løft og sørge for bedre kjøling av motoren. Bak er det spoiler og en dypere støtfanger.

Frankfurt-debut

SV12 R får sin debut på Frankfurt-utstillingen som starter i neste uke.

Noen priser er ennå ikke offentliggjort. Men vi tipper det ikke blir særlig hyggelige tall etter at den har vært gjennom det norske avgiftssystemet.

Holder det med helt "vanlig" S-klasse? Les om den her:

objCA6GLYT2
objCA6GLYT2

objCAY4JOZR
objCAY4JOZR
obj
obj
obj er
obj er
obj e
obj e
objCAPIIUQH
objCAPIIUQH
objCA69MV8Q
objCA69MV8Q
objCA6GLYT2
objCA6GLYT2