Tone-int-1024
Tone-int-1024

– Det er ikke alltid like hyggelig

Tone Damli Aaberge snakker ut om presset og kjærligheten. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det føles fint å være kjærester over alt, strålte Tone Damli Aaberge til «God kveld Norge» da hun kom arm i arm med kjæresten Aksel Hennie på Amanda-utdelingen i Haugesund i august.

Siste fra «God kveld Norge»: Jan Thomas har ingen kontakt med pappa

Vil skjerme privatlivet

Nå forteller den forelskede popartisten til «God kveld Norge» om hvordan hun har opplevd de siste månedenes mediesirkus.

– Hvis jeg kunne ha valgt helt fritt, hadde jeg kun vært i media når jeg har et eller annet jeg er aktuell med. Privatlivet skulle jeg gjerne unngått at det sto om i pressen. Men sånn er det, så jeg får leve med det også, sier hun i et intervju som sendes lørdag på TV 2.

Unngår å lese dritt

Siden «Idol 2005» gjorde Tone til rikskjendis over natten, har hun rukket å bli veldig medievant, men det er ikke alltid lett å være positiv når pressen krever sitt.

– I det siste har kanskje pressen gått et steg for langt i forhold til å ta bilder der en ikke er klar over det. Jeg tar meg også nær av ting, men jeg prøver å unngå å lese dritt, sier 21-åringen.

– Ikke alltid like hyggelig

Siden ryktene begynte å gå om hennes romanse med Aksel Hennie har presset vært stort på sogndalsjenta

– Jeg prøver å fokusere på det som er bra, og da går det veldig fint. Men det er alltid noen som skal dytte det inn i hodet på deg, at hvis det står noe stygt. Så får du alltid vite om det på et eller annet vis, sier Tone.

Selv om det har blitt litt vel mye oppmerksomhet i det siste, synes Norge er langt unna amerikanske paparazzitilstander.

– Hvis en ser på Britney og den slags artister, fy fader, for et helvete de går gjennom. Jeg er ikke i nærheten av det en gang. Men så får en liksom smake en del av den kaka, og oppleve at en blir tatt bilder av når en ikke er klar over det, og de blir satt på trykk. Det er ikke alltid like hyggelig, men det går ekstremt bra, sier hun til «God kveld Norge».

– Hater alle bilder av meg selv

For henne er det nå viktig å skille mellom privatliv og artistliv, men samtidig klare å være personlig overfor fansen.

– Jeg skriver blogg fordi jeg vet at det er mange som synes det er hyggelig å gå inn der. Så er det en del som går inn der som ikke digger meg i det hele tatt, og det forstår jeg ikke helt. De som bare vil slenge dritt – men jeg synes det er viktig å gi litt tilbake.

Selv om hun stiller på reklamebilder, er hun ennå ikke komfortabel foran kamera.

– Når det kommer til bilder av meg selv, er jeg forferdelig kresen. Jeg hater jo alle bilder av meg selv. Så de prøver jeg å ikke se på.

– Kjærligheten er sterk

Selv om de siste månedene har vært rare for forelskede Tone og Aksel, velger hun å se positivt på det.

– De siste månedene har vært litt merkelige, det har vært en rar situasjon. Men du vet, kjærligheten er sterk. Så det går liksom over alt, sier hun.

Se sesongpremieren på «God kveld Norge» lørdag kl. 21.40 på TV 2

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)